Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Soutěž o nejkrásnější dítě Česka: 10 rad, jak vyhrát!

Soutěž Zlatíčka 2014...
10. května 2014 | 05:00

ČR - 6. ročník Zlatíček - soutěže o nejkrásnější dítě ČR - odstartovala v pondělí 12. května 2014.

1. Kdy soutěž začíná? Šestý ročník soutěže odstartoval v pondělí 12. 5. ve 12 hodin na stránce www.bleskprozeny.cz/zlaticka. Soutěž bude mít celkem tři kola. To poslední končí v pondělí 24. 6.

2. Co můžu vyhrát? Hraje se o ceny za více než 100 000 korun. Absolutní vítěz získá 30 000 Kč, titul Zlatíčko roku 2014 a profesionální focení spolu s jedním z rodičů ve značkovém oblečení, které si odnese domů. Dítě na druhém místě získá 15 000 korun, na třetím místě 10 000 korun. Dítko, které se umístí na prvním místě v krajském SMS hlasování, obdrží značkovou autosedačku. Odborná porota redakce pak vybere nejlepší video Zlatíček a vítěz obdrží velký balík produktů pro rodinnou dovolenou v hodnotě 10 tisíc korun.

3. Kdo se soutěže může zúčastnit? Fotografie dítěte mohou do soutěže přihlásit pouze rodiče, resp. zákonní zástupci dítěte zobrazeného na fotografii, případně prarodiče dítěte zobrazeného na fotografii, kteří mají trvalý pobyt v České republice. Dítě zobrazené na soutěžní fotografii nesmí v době konání soutěže dovršit 13 let.

4. Kolik fotek můžu do soutěže přihlásit? Každý účastník soutěže může založit pro své dítě jeden profi l. Pokud má dětí víc, může založit soutěžní profi l každému z nich. Maximální počet přihlášených dětí na jednoho soutěžícího je 5.

5. Velikost fotografií? Doporučená velikost fotografií je 1830 x 2151 pixelů. Povolen je pouze formát jpeg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB. Doporučená velikost videa je pak 8 MB.

6. V jakých kategoriích můžu soutěžit? Fotografie lze přihlašovat do 14 kategorií, které jsou rozděleny dle krajů. Rozhodující pro určení kraje je místo, kde dítě žije, nejčastěji je kraj shodný s krajem trvalého bydliště, ale není to podmínkou.

7. Jak se přihlásit? Dítě, případně děti, můžete do soutěže přihlásit již od pondělí 12. května. Soutěž začíná ve 12 hodin. Možnost přihlásit děti pak končí v pondělí 9. června ve 12 hodin.

8. Jak hlasovat? Hlasování bude probíhat ve třech etapách. V první budou uživatelé internetových stránek www.bleskprozeny.cz/zlaticka hlasovat v soutěžní galerii Zlatíčka 2014 prostřednictvím internetu. Třicet fotografií z každého kraje s nejvyšším počtem hlasů z internetového hlasování postoupí do krajského SMS hlasování. Z něj potom tři fotografie z každého kraje s nejvyšším počtem hlasů z krajského SMS hlasování postupují do celorepublikového SMS finále. Tři fotografie  s nejvyšším počtem hlasů ve finálovém SMS hlasování obdrží finálové ceny.

9. Mohu hlasovat víckrát? Hlasování je omezeno na 5 hlasů na jednu IP adresu (jeden počítač) a jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii za hodinu. Ideální je proto zapojit i své nejširší příbuzenstvo, přátele a známé. Pomoci vám mohou i sociální sítě v čele s Facebookem. Hlasování bude uzavřeno každý den od půlnoci do 5:00 ráno.

10. Aby moje zlatíčko bylo lépe vidět? Během přihlašování fotografií a internetového hlasování budou mít všichni soutěžící možnost zasláním jedné esemesky označit fotografii symbolem TOP a tímto způsobem favorizovat snímky svých dětí – tedy posunout je do speciálního boxu na viditelnější pozici na hlavní stránce soutěže.

Autor: Redakce Blesk.cz