Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trendy mámy: Pořiďte si skateboard kočárek!

Máte rádi adrenalin? Zkuste netradiční kočárek!
18. června 2013 | 06:00

Jste sportovní typ a obyčejné popojíždění na čtyřech kolech vás nebaví? Zkuste skvělou novinku! Na trhu se objevila opravdu výjimečná věc: Kočárek, díky kterému se obyčejná procházka změní v zážitek!

Výrobci nemysleli jen na děti. Tentokrát vyvinuli opravdu nestandardní variantu, jak pobavit děti i maminku, která s ratolestmi vyrazí na procházku.

Firma Longboardstroller přišla na trh s něčím, co tu doopravdy ještě nebylo. Že to zní jako otřepaná fáze? Ale kde že!

Už jste totiž někdy v parku viděla rodinku, která by jezdila na skateboardu s miminkem? Ne? Tak už brzy možná uvidíte.

Pro akční rodiny

Je pravda, že věc je to poněkud nepraktická. I přesto, že se dá celkem rychle složit, takže se cestování městskou hromadnou dopravou nemusíte bát, není tato nová forma kočárků na jezdění po ulicích, kde jsou v převaze kočičí hlavy.

Nová, adrenalinová zábava pro maminky
Autor: Facebook.com/longboardstroller

S takovým kočárem totiž musíte vyrazit nejlépe někam do parku, kde se báječně pobavíte na dobře upravené asfaltce. 

Co to je?

Tato doopravdy praštěná novinka se skládá z prodlouženého skateboardu, tedy longboardu, na kterém je v přední části připevněná část dětského kočárku. Dítě do něj posadíte a nejlépe mu na hlavu nasadíte bezpečnostní cyklistickou helmu. Pokud si nevěříte, tak klidně sáhněte i po chráničích. Rozhodně neuděláte chybu. A co pak? Vesele vyrazte do parku!

Když už vás jízda nebude bavit, přední díl jednoduše můžete sundat a nechat svoje dítka, nebo známé, aby zkusili jízdu na longboardu. Uvidíte, že si užijete si spoustu legrace.

Kde ho sehnat?

Momentálně je tato novinka Buggy od značky Quinny testována na bezpečnostní a zdravotní opatření. Bude stát něco okolo 9 000 korun. Bizarní produkt od Longboardstroller by měl být brzy "obohacen" i o zadní sedátko a přední brzdy. Tak co, jak se vám líbí?

Nová, adrenalinová zábava pro maminky
Autor: Facebook.com/longboardstroller

Autor: ema