Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Zlatíčka 2013: Je dobojováno! Zlatíčkem Česka je Stefanie

12. června 2013 | 12:36

Pátý ročník oblíbené soutěže skončil a Zlatíčka už mají svou vítězku. Poslední hodiny hlasování byly však více než napínavé. Okatá Stefanie (7) z Moravskoslezského kraje si však získala nejvíc příznivců, a titul Zlatíčko roku 2013 tak patří jí.

Bylo to hodně napínavé! V posledních hodinách superfinálového hlasování sváděly boj o první příčku dvě holčičky a jeden kluk. Zvítězit však mohla jen jeden z nich. A stejně jako v minulých ročnících i tentokrát nakonec zvítězila holčička.

Prestižní titul Zlatíčko Česka 2013 a výhru ve výši 30 000 korun si nakonec odnese sedmiletá Stefanie z Moravskoslezského kraje.

Zlatíčkem roku 2013 se stala Stefanie (7 let) z Moravskoslezského kraje
Autor: archiv

Na krásném 2. místě skončil roztomilý devítiměsíční Míša z Libereckého kraje, který si odnese finanční odměnu ve výši 15 000 korun.

Na 2. místě skončil Míša (9 měsíců) z Libereckého kraje
Autor: archiv

Na třetí příčce se nakonec umístila tříletá Aneta Macháčková z Královéhradeckého kraje, která si odnese finanční odměnu ve výši 5 000 korun.

Na krásném 3. místě nakonec skončila Aneta Macháčková (3 roky) z Královéhradeckého kraje
Autor: archiv

Všichni tři výherci navíc obdrží voucher na profesionální ateliérové focení dítěte nebo celé rodiny v hodnotě 2 000 Kč.

Vítězům gratulujeme!

Všem soutěžícím děkujeme za jejich účast a těšíme se na shledání v dalším ročníku nejoblíbenější soutěže na českém internetu. Doufáme, že jste se díky naší soutěži našli nové přátele, stejně jako soutěžící v minulých letech.

Všechny přihlášené fotografie najdete na stránkách soutěže www.blesk.cz/zlaticka.