Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trampolíny jsou hitem léta: Zabavíte děti a ještě zhubnete do plavek

11. září 2012 | 09:24

Není lepší způsob, jak dostat děti na vzduch. Pryč od televize, od počítačů a herních konzolí. Zabavit je, zlepšit koordinaci pohybů, efektivně protáhnout tělo, zvýšit koncentraci. Trampolíně žádné dítě neodolá. A navíc ji využijete i vy. Zbavíte se stresu a skvěle vytvarujete tělo.

Malé, velké, kulaté, hranaté, s držadly i ochranou sítí. Nabídka trampolín je skutečně obrovská. Nejde však jen o pomůcku, která slouží pouze pro zábavu. Skákání na trampolíně má velké zdravotní výhody. Pro děti i pro dospělé.

Při cvičení na trampolíně dochází ke zlepšení kardiovaskulární činnosti a zvýšené oxygenaci mozku. Při pravidelném používání se výrazně posiluje odolnost a obranyschopnost organismu, výrazně se zlepšuje fyzická i psychická kondice.

Pořiďte si i vy domů trampolínu. Na e-shopu sportnanetu.cz si vybere opravdu každý. Důraz je kladen na bezpečnost a vysokou kvalitu. Nejvyšší standard provedení a vlastní certifikáty podléhající nejpřísnějším světovým kritériím jsou samozřejmostí.

Ke každé trampolíně jako dárek dostanete praktickou sadu na badminton ZDARMA a při objednávce nad 3 000,- korun máte navíc ZDARMA i dopravu.

Kompletní nabídku naleznete ZDE.

Dnešní životní styl nám příliš pohybu neumožňuje. Nebo se na to alespoň vymlouváme. Omezení práce svalů je však příčinou únavy, nedostatek přirozeného pohybu zase stresu a úzkosti. 

Při skákání na trampolíně zapojujete do práce všechny své svaly. Dochází tak k jejich výraznému zpevnění. Navíc při navozování krátkodobého, ale mnohokrát opakovaného stavu nulové gravitace, dochází k spontánnímu prožívání radosti a opojení. Trampolíny používají i astronauti z NASA.

Pro menší děti je také vhodná tzv. mini trampolína, která má ochranné držadlo, kterého se mohou děti při poskakování držet a která je vhodná i do exteriéru.

Praktické jsou skládací trampolíny, které jednoduše složíte a můžete s nimi cestovat např. na dovolenou či na chatu. Skládací trampolína se složí a rozloží velice jednoduše za pár minut, zvládne to jeden člověk.

A pokud nemáte k dispozici zahradu, nezoufejte! Existuje totiž spousta trampolín určených i do interiéru.

Komerční prezentace