Nový koncept vaření s želatinovými bujóny je jedním z nejvyhledávanějších na českém trhu. Bujóny se připravují z pečlivě vybraných přísad, které se vaří pomalu na mírném ohni. Neobsahují žádný přidaný glutamát, konzervanty ani umělá barviva. Není náhodou, že byly tyto bujóny zvoleny spotřebiteli nejlepší novinkou roku 2012.
Z důvodu své želatinové konzistence se Bohatý Bujón Knorr velmi snadno rozpouští, a proto jej můžete přidat do pokrmu bez obav kdykoli během vaření. Je ideální pro přípravu hlavních jídel, guláše, do rizot, tmavých omáček, k pečenému masu a samozřejmě i do polévek.
Vyhrajte večeři přímo u E. Ridiho v restauraci! Vice informací ZDE!
Pro inspiraci přinášíme recept Emanuela Ridiho, který je jako stvořen pro sychravé podzimní dny.
Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata
Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou
4 porce
Ingredience:
320 g |
tagliatelle |
500 g |
kapusty |
100 g |
špeku |
1 kalíšek |
Knorr Bohatý bujón hovězí |
200 g |
uzené mozzarelly |
2 |
stroužky česneku |
olivový olej extra virgin |
Postup přípravy:
Nejdřív na rozpálený olej v pánvi vhodíme stroužky česneku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený špek. Restujeme do zlatova. Přidáme na jemné nudličky nakrájenou kapustu.
Z hovězího bujonu připravíme podle návodu vývar a zalijeme jím omáčku v pánvi. Stroužek česneku odstraníme.
Uvařené těstoviny vhodíme na pánev k základu. Přidáme strouhanou mozzarellu, počkáme, až se rozpustí.
Servírujeme s čerstvě nastrouhanou mozzarellou a kapkou olivového oleje.
Více naleznete na http://www.bohatybujon.cz/