Pondělí 23. prosince 2024
Svátek slaví Vlasta, zítra je Štědrý den / Adam a Eva
Oblačno, déšť se sněhem 2°C

Emanuele Ridi má recept na radost z vaření!

4. listopadu 2013 | 15:56
Prezentace klienta |

Nejen pro roztomilou češtinu, ale především díky kuchařskému umění s velkou dávkou italského espritu je Emanuele Ridi v Čechách oblíben. Ptáte se, jak to dělá? Je manžel, otec, podniká, řídí restauraci, měl vlastní pořad v televizi... A nikdy neztrácí úsměv na tváři! Charismatický Ital si totiž z ničeho zbytečně nedělá vrásky: „Jídlo, to má být radost. Setkání s rodinou, přáteli. Nemáte čas připravovat vlastní bujón? Nevadí. Mohu vřele doporučit kvarteto Bohatých bujónů Knorr:  je to kvalitní alternativa pro každou příležitost.“

Nový koncept vaření s želatinovými bujóny je jedním z nejvyhledávanějších na českém trhu. Bujóny se připravují z pečlivě vybraných přísad, které se vaří pomalu na mírném ohni. Neobsahují žádný přidaný glutamát, konzervanty ani umělá barviva. Není náhodou, že byly tyto bujóny zvoleny spotřebiteli nejlepší novinkou roku 2012.

Z důvodu své želatinové konzistence se Bohatý Bujón Knorr velmi snadno rozpouští, a proto jej můžete přidat do pokrmu bez obav kdykoli během vaření. Je ideální pro přípravu hlavních jídel, guláše, do rizot, tmavých omáček, k pečenému masu a samozřejmě i do polévek.

Vyhrajte večeři přímo u E. Ridiho v restauraci! Vice informací ZDE!

Pro inspiraci přinášíme recept Emanuela Ridiho, který je jako stvořen pro sychravé podzimní dny.

Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata


Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou

4 porce

Ingredience:

320 g

tagliatelle

500 g

kapusty

100 g

špeku

1 kalíšek

Knorr Bohatý bujón hovězí

200 g

uzené mozzarelly

2

stroužky česneku

 

olivový olej extra virgin

Postup přípravy:

Nejdřív na rozpálený olej v pánvi vhodíme stroužky česneku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený špek. Restujeme do zlatova. Přidáme na jemné nudličky nakrájenou kapustu.

Z hovězího bujonu připravíme podle návodu vývar a zalijeme jím omáčku v pánvi. Stroužek česneku odstraníme.

Uvařené těstoviny vhodíme na pánev k základu. Přidáme strouhanou mozzarellu, počkáme, až se rozpustí.

Servírujeme s čerstvě nastrouhanou mozzarellou a kapkou olivového oleje.

Více naleznete na http://www.bohatybujon.cz/

Klíčová slova: knorr, komerční prezentace
Související články