Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Herci z kultovního seriálu M*A*S*H po 52 letech! Poznali byste je?

Video se připravuje ...
Hvězdy seriále MASH po 50 letech! Jak dnes vypadají?
VIDEO: Prostě fenomén
16. května 2024 | 06:00

Seriál M*A*S*H se stal doslova celosvětovým kultem. V 70. letech v USA pokořil veškeré rekordy televizní sledovanosti a v České republice si ho diváci také oblíbili. Každý rok se proto dočká několika repríz, díky kterým máme pocit, že herečtí představitelé snad ani nestárnou. Ale opak je pravdou – dnes jsou o 52 let starší, než když se M*A*S*H začal natáčet, a někteří z nich už nejsou naživu. V úvodu článku se podívejte na video, ve kterém porovnáváme vzhled herců v seriálu s dneškem, případně s dobou, kdy byl daný herecký představitel ještě naživu.

Finále si nenechalo ujít 125 milionů Američanů

Seriál M*A*S*H, který se začal vysílat v roce 1972, se stal televizní legendou. Postupně bylo natočeno 11 sérií a někteří herci si zahráli ve všech z nich – třeba Alan Alda. První díly přijali diváci poněkud vlažně, ale nakonec si na seriál zvykli, a dokonce si ho zamilovali. Až tak, že poslední díl sledovalo 125 milionů obyvatel USA, čímž byl překonán předchozí rekord ve sledovanosti o 26 milionů. 

Jak vypadají někteří z herců po 52 letech?

V úvodu článku si můžete pustit unikátní video, ve kterém jsme si pro vás připravili porovnání herců tak, jak vypadali v seriálu, s dnešní dobou. U herců, kteří jsou již po smrti, jsme našli fotografie z roku, kdy ještě byli naživu.

Porovnávací video si pusťte v úvodu tohoto článku.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén