Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dojemné! Této žádosti o ruku by žádná žena neodolala!

16. ledna 2016 | 06:00

Prstýnek vhozený do skleničky se šampaňským je jako žádost o ruku už notně ohraný a hodí se maximálně tak do romantických amerických filmů. Angličan Ray Smith chtěl svou přítelkyni požádat nějak originálně, a tak přemýšlel, jak na to.

Nakonec ho napadlo, že by žádost mohl trochu protáhnout, aby si ten okamžik zapamatovali skutečně navždy. Takže svou přítelkyni žádal o ruku celých pět měsíců. Začal s tím 31. července, kdy ho osvítila ona myšlenka: každý den, po celou tu dobu, bude pořizovat jednu fotografii, na které bude vždy někde důmyslně schována cedulka, na níž bude napsáno "vezmeš si mě?". 

Aby to nevypadalo tak okatě, svedl to Ray na její těhotenství – že chce zachytit každý okamžik. "Byla jsem neuvěřitelně dojata a překvapena, ale to je přesně to, jaký Ray ve skutečnosti je," komentuje neobvyklou žádost o ruku Claire. 

Ray udělal ze všech fotek koláž a video, které chce uchovat – stejně jako všechny fotografie – pro jejich děti. Aby měly památku na lásku svých rodičů. A kdo ví, třeba se jednou nechaly tatínkem inspirovat... 

Video se připravuje ...
Angličan žádal svoji přítelkyni o ruku 148 dnů. • VIDEO: youtube.com