"Odmítat jídlo jsem začala už jako dítě. Když mi bylo pět let, měla jsem nepříjemnou koliku, a tím to vlastně všechno začalo," prozradila dvacetiletá Hanna Little z anglického Cornwallu.
Ta celých patnáct let nedokázala pozřít nic jiného, než tukem nasáklé smažené brambory. Jen k snídani dokázala sníst opečený suchý plátek toastového chleba. Ze všeho ostatního se jí dělalo špatně od žaludku.
"Bylo pro mě utrpením jít na garden party s přáteli, protože se tam většinou grilovalo, ale já nemohla sníst vůbec nic," vzpomíná na nedávné doby Hanna.
Trpěla váznou selektivní poruchou příjmu potravy a jen při pomyšlení na to, že by snědla něco nového, trpěla nekontrolovatelnými záchvaty úzkosti. Jen pouhé pomyšlení na jakékoliv smíchání chutí jí děsilo.
Kvůli nevyváženému a nezdravému jídlu nakonec natolik zeslábla, že musela dokonce odejít ze zaměstnání v továrně. Omdlévala totiž při práci, což bylo zdraví i životu nebezpečné."Tehdy jsem si uvědomila, že takhle už to opravdu dál nejde. Musela jsem s tím něco udělat. Rozhodla jsem se zkusit hypnoterapii a ta zabrala. Už po prvním sezení jsem se dokázala postavit svým démonům a snědla jsem po patnácti letech své první normální jídlo - pizzu," říká mladá žena.
Ta díky hypnóze dokázala překonat svůj nepřekonatelný strach z jídla a začala jíst všechno. Nejvíc si oblíbila mango a pizzu. Jediné sezení jí změnilo život k lepšímu.