Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neuvěřitelné! Ruska je nejohebnější ženou světa. Vejde se do 50 centimetrové krabice

3. září 2013 | 06:00

VIDEO: Trochu jako monstrum z jiné planety působí pohledná odbarvená blondýnka, která svými akrobatickými pózami šokuje celý svět. Julia Gunthel (27) alias Zlata jakoby snad ani neměla klouby, vazy a kosti.

Ohebná kráska pochází z Kazachstánu. V 16 letech sa ale spolu s rodiči přestěhovala do Německa. Bývalá gymnastka na sebe upozornila v soutěži Británie má talent" a od těch dob její popularita stále roste.

Všechny šlachy v jejím těle jsou neuvěřitelně poddajné. Neobvyklý talent v sobě objevila už v mateřské školce. Tehdy jí byly pouhé čtyři roky. Teď se svou dech beroucí show vystupuje v televizi i na pódiích po celém světě.

Loni se navíc Zlata rozhodla potěšit početné řady svých fanoušků a proto na rok 2013 nafotila kalendář, ve kterém představuje samu sebe v nepochopitelných kancelářských pozicích. Jejím velkým snem je však  zakotvit v Hollywoodu a stát se slavnou herečkou.

1829808:gallery:true:true

Díky své pružnosti je tahle kráska dokonce držitelkou Guinessova rekordu. Podařilo se jí totiž vtěsnat své tělo do skleněné krychle o rozměrech 50x50x50 centimetrů.

Není přitom žádným prckem, měří 175 centimetrů. Její váha se pohybuje okolo 53 kilo. Diety ale držet nemusí. Neobejde se totiž bez každodenních treninků, při kterých spálí dostatek kalorií.