Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž bez penisu šokuje: V posteli jsem měl víc než 100 žen!

29. března 2013 | 12:20

Jak je vidět, tak na velikosti opravdu nezáleží. Brit Andrew Wardle (39) je toho živoucím důkazem. Přestože se narodil bez pohlavního orgánu, je skvělým milencem. Jeho ložnicí už prošlo víc než sto žen.

"Byl jsem v posteli s více než stovkou žen. S některými šlo jen o sex na jednu noc, s jinými jsem měl dlouhodobější vztah. Pětině z nich jsem přiznal, jak na tom jsem," prozradil Wardle v rozhovoru pro britský The Sun.

Tlak společnosti ho dohnal k sebevraždě

Přesto pro něj nebyl život bez penisu "procházkou růžovou zahradou". "Tahle vrozená vada mi připravila doslova peklo na zemi. Neměl jsem často vůbec chuť žít," přiznává Andrew, kterému dlouhou dobu pomáhaly těžké postižení překonat drogy.

Před dvěma lety se dokonce pokusil o sebevraždu. Spolykal pár platíček prášků. Naštěstí ho včas objevila sestra, která mu tak zachránila život. "Je skutečně těžké žít s takovým handicapem ve společnosti, která velikost penisu zaměňuje s mužností," řekl.

Bez penisu
Autor: profimedia.cz
Jeden z 30 miliónů

Devětatřicetiletý muž měl zkrátka smůlu. Narodil se s ektopickým močovým měchýřem. Ten se mu během vývoje plodu vytvořil jinde než měl. Právě proto mu chyběl penis, varlata měl naštěstí tam, kde být mají.

Problém se mu léta dařilo úspěšně skrývat. Dokonce i před spolužáky při společném převlékání v šatnách před tělocvikem nebo na toaletách při vykonávaní potřeby.

"Tajil jsem to. Když se na mě někdo při močení podíval, vypadalo to, že mám zkrátka jen malý penis. Mohl jsem hrát fotbal i ragby. Žil jsem jako normální kluk," vzpomíná.

Naděje umírá poslední

V dospívání mu naštěstí při vyrovnávání se s těžkým handicapem hodně pomohla první dívka, se kterou začal randit v sedmnácti letech. Ta jeho postižení pochopila a chodila s ním dlouhé čtyři roky.

"Byla to úžasná dívka. Jen díky ní byly mé první milostné zkušenosti dobré. Bohužel začala chtít věci, které jsem prostě nebyl schopný dělat," říká Andrew, kterému teď "svítá" na lepší časy.

Britští lékaři se chtějí pokusit vytvořit mu unikátní rekonstrukční technikou funkční penis. Sestaví ho z kůže, svalů a nervů z jeho předloktí. Pohlavní úd pak spojí s močovou trubicí a varlaty. Půjde-li vše dobře, bude za použití vakuové pumpy schopen erekce i ejakulace. Možná se tak stane i otcem, v což nikdy nedoufal.