Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsem lesbička! Zjistila žena, když se probudila z kómatu

Vikki Salomon se svou novou přítelkyní Julií Smith
20. dubna 2012 | 18:22

Milovala muže, na sexu s nimi byla závislá. Požár jejího bytu, který málem pro Britku Vikki Salomon (36) skončil tragicky, ale všechno změnil. Když se po 16 dnech probudila z kómatu, muži ji nepřitahovali. Byla z ní lesbička.

Vikki se při požáru bytu silně nadýchla kouře a v kritickém stavu skončila v nemocnici v kómatu. Po 16 dnech se probrala. Všechno vypadalo jako dřív. Byla šťastná, že jí lékaři zachránili život.

Změny si všimla až po pár dnech, kdy se sešla s její lesbickou kamarádkou Julií Smith. „Přitahovala mě,“ říká Vikki, která má z předchozích vztahů s muži už dvě děti.

„Nikdy jsem neměla homosexuální tendence. Přišlo to jako rána z čistého nebe. Muselo se to stát při tom požáru. Je to jediné možné vysvětlení,“ snaží se najít důvod náhlé změny Vikki.

S Julií nyní tvoří šťastný pár. Pronajaly si společný byt v britském Brinningtonu. „Rádi bychom se vzaly, ale chceme si dát čas alespoň rok, abychom se lépe poznaly. Byly jsme sice kamarádky už předtím, ale být milenky je jiné,“ dodala.

Rodinu a přátelé jsou z náhlé změny stále v šoku. „Táta si myslí, že je to nějaká moje podivná životní fáze, ale já už nechci mužského milence do konce svého života. Většina lidí to nechce akceptovat. Jsme spolu ale 7 měsíců a jsem zamilovaná jako nikdy v životě,“ tvrdí Vikki.

Autor: INT, oj