Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nechutné drápy! Žena je závislá na dlouhých nehtech, riskuje tím svůj život!

Fotografie
7. března 2012 | 06:03

Úchylky u někoho zřejmě neznají konce. Američance Ayanně (54) nestačilo, že si pěstuje neuvěřitelně dlouhé drápy na rukou. Nakonec se její obsesí staly i nehty na nohou, které nechává narůst do stejně zrůdné délky. Velmi tím však ohrožuje své zdraví.

Chodí jako tučňák jen po patách a když jde do schodů, musí stoupat z boku. A to není zdaleka konec komplikací, které jí způsobují dlouhé nehty na nohou.

Například nemůže spát na zádech, protože deka, kterou je přikrytá, tíží její přerostlé nehty, jako by na nich měla cihlu. Tedy, ležet může pouze na boku.

„Jsou sexy a provokativní. Jsem prostě bohyně dlouhých nehtů,“ je si však jistá svým zkrášlovacím výstřelkem Ayanna, která je závislá na svých dlouhých nehtech už 30 let.

Dlouhé nehty ji mohou zabít

Největší problém však je, že jí byla diagnostikována cukrovka typu 2, při které je velmi důležitý pohyb. Ten ovšem kvůli svým drápům má už tak velmi omezený, tedy na nějaký sport nemůže vůbec pomýšlet. Pokud ale nebude nemoc řešit, může ji zabít.

Na to ovšem tato žena vůbec nedbá a je rozhodnutá chránit svou pěstovanou vzácnost za každou cenu.

Co na tom, že nemůže nosit ponožky a vlastně neobuje jiné boty, než otevřené sandálky. I když v chladných dnech je občas vymění za tenisky, samozřejmě ale s ustřiženou špičkou, aby se její pýcha nepochroumala.

Přítel se bojí o její život

Nehty na rukou si Ayanna začala pěstovat ve 24 letech a postupně se pro ni staly totální obsesí. Před pěti lety navíc tuto závislost rozšířila i na své nohy.

Nejdelší nehet na noze má na palci, který měří deset centimetrů. Ten nejkratší, malíček, přesahuje prst o „pouhé“ dva centimetry.

Nemůže si proto ani hrát se svými vnoučaty a i její přítel Vincent je situací poněkud frustrovaný, protože tím samozřejmě trpí i jejich milostný život.

Nejvíc se však bojí právě o zdraví partnerky, ví, že by o ni mohl přijít. Snaží se ji přesvědčit, ať se nehtů zbaví a začne se hýbat, aby se její zdravotní stav zlepšil.  

Ayanna si však nedá říct. "Nehty jsou polovina mé osobnosti, když se jich zbavím, zabiji kus sebe. Proto je nikdy neostříhám,“ objasňuje razantně žena.

Takto vypadá zdobení jejích nehtů na nohou:

Video se připravuje ...
Extrémně dlouhé nehty na nohou • VIDEO: Youtube.com