Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista ji měl chránit, kvůli sexu s ním ale byla zavražděna

Kat byla ubodána a vyhozena z okna kvůli poměru s policistou
6. října 2010 | 11:05

Otřesný případ důsledků žárlivosti řeší britská policie ve městě Bournemouth. Mladá žena si sexuálně užívala s policistou, který jí byl přidělen na ochranu před násilnickým přítelem, který ji bil. Ten je ale načapal a ze vzteku bývalou přítelkyni ubodal a vyhodil z okna. Na vše se dívala jejich tříletá dcerka.

Šestadvacetiletá Kat Ryba asi neodhadla, čeho je schopen její žárlivý přítel Piotr Zasada (33). Žena ho obvinila z domácího násilí a rozešla se s ním. Byl jí přidělen policista Richard Allan, který se měl jejím případem zabývat.

S tím si ale mladá matka tříleté Michelle začala sexuální poměr, bývalý přítel to neunesl a ženu ubodal a vyhodil z okna před zraky jejich malé dcerky. Teď soudu tvrdí, že při činu nebyl při smyslech.

Dcerka se dívala a prosila tatínka

Piotr, který se živí jako řidič autobusu, tvrdí, že viděl policistu, jak vychází z jejich domu. Domyslel si, proč tam asi strážník byl, a vběhl do bytu za svou bývalou přítelkyní, která pracovala jako servírka.

Tam spustil žárlivou scénu, která po devadesáti minutách skončila tragicky. Muž ji šestkrát bodl. I když ji mimo jiné probodl srdce a plíce, žena nadále žila! Pak ji vyhodil z okna bytu, který se nachází ve druhém patře. Na místo ihned přijela záchranná služba a odvezla zraněnou matku do nemocnice. Během noci ale Kat zemřela.

Nejstrašnější asi je, že celé vraždě přihlíželo malé děvčátko páru. Holčička údajně na tatínka křičela, ať mamince neubližuje. Piotr se ale neohlížel a dál nenávistně bodal.

Policista odolával, ale...

Soud ve Winchesteru teď vyšetřuje, jak se to vlastně celé seběhlo. Piotr se totiž hájí tím, že během vraždění nebyl při smyslech. Policista Allan se k sexuálnímu poměru se ženou přiznal, ale tvrdí, že dlouho odolával a až později podlehl jejím vnadům. Celý případ se bude řešit i jako policistovo pochybení. O ženu se měl ze zákona starat a ne s ní spát.

LÍBÍ SE VÁM TENTO ČLÁNEK? HLASUJTE PRO NĚJ ZDE!

Autor: INT, mivr, jajK