Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

VÝZVA: Zoufalé manželky, ozvěte se nám!

Fotografie
31. ledna 2010 | 09:43

Před oltářem, umakartovým stolem na místní radnici souhlasíme s manželským slibem, který za nás přednese oddávající. Myslíme to vážně. V dobrém a ve zlém je přece samozřejmost. Muže po našem boku milujeme. Až na věky miláčku...

Představy jsou krásné, ale život je často jinačí. V dobrém a ve zlém... Tíha slibu časem zaskočí. Děti, tlak existence, potřeby ve střetu s realitou platu. Směna v práci, směna doma. On to neocení! Já už nemůžu, říkáte si zhrzeně. Na sex nemáte pomyšlení. Vytěsní jej role matky a hospodyně. A krásné milování berete jako další povinnost.

Všechno je špatně. Komunikace vázne. On nechce naslouchat a vy podle něj zrovna tak. Cítíte se jako otrok. A ten chlap, s nímž jste stála před oltářem, vás vnímá jako hysterku.

Anebo jste ve zlaté kleci. Nemusíte pracovat, jen se věnovat domácnosti, dětem. Manžela téměř nevidíte. Je workholik pečující o blaho rodiny. Ale vy jste ukrutně sama! Nadstandard berete samozřejmě a vnímáte pouze daň, kterou za něj platíte. Sex vázne. Workoholizmus bere manželovi mužství, anebo má milenky – dávají mu šťávu pro šílenou formuli kariéry. Honby za penězi. Co víc bys drahá chtěla? Dělám maximum...

Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Sáhnete po lahvi vína, která se stane společnicí osamělých večerů. Sáhnete po antidepresivech – kamarádka s nimi v pohodě přežívá. Najdete si milence. Muže, který vám rozumí. Na rozdíl od manželky, kterou má. Někdy díky milenci poznáte, co sex obnáší. Orgasmus je najednou samozřejmostí. Jste na cestě do pekla.

Rozvést se nechcete. V dobrém i ve zlém - tak jste to slíbila. Ctíte rodinu. A vůbec nevíte, co byste si sama s dětmi počala. Manžela milujete. S výhradami. S výhradami, které vás na dřeň smílají.

Mám milence, on má milenku. Populární seriál Zoufalé manželky je pouhým odvarem reality. Dámy, prosím, pište své příběhy na email lenka.chvostova@blesk.cz. Svým vyznáním pomůžete jiným jak vyřešit těžké životní dilema.