Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nakazil ji vědomě virem HIV! Poslala ho do vězení!

I přesto, že od roku 2005 Padieu věděl, že má AIDS, i nadále střídal ženské ložnice.
25. října 2009 | 05:00

Úmyslně nakazil šest žen virem HIV. Američanka Diane Reeve si to však nenechala líbit a rozhodla se, že se milenci Phillippu Padieu (53) pomstí!

Vypátrala jeho další přítelkyně, shromáždily důkazy a moderní Casanova si tak za jejich vědomé nakažení odpykává 45 let ve vězení.

I přesto, že od roku 2005 Padieu věděl, že má AIDS, i nadále střídal ženské ložnice. Alespoň do té doby, než se seznámil s Dianou Reeve. Když žena zjistila, že ji její vášnivý milenec nakazil virem HIV, rozhodla se vzít spravedlnost do svých rukou.Vypátrala další z jeho milenek. A společně pak ženy nashromáždily důkazy, které novodobého Casanovu z Texasu poslaly na 45 let za mříže.

Před soudem jeho oběti vypovídaly o hrůzách, které si prožily, když zjistily, že jsou HIV pozitivní, a Padieu tak jen o vlásek unikl za vědomé šíření nemoci trestu smrti. Jeho obhájce se dokonce snažil porotce uchlácholit, že muž pouze chyboval. Neúspěšně, prokuratura byla neoblomná. Při soudním líčení muž neprojevil žádnou lítost a dokonce se ještě označil za oběť fanatických prokurátorů. Na přemýšlení o svých činech má však Padieu dostatek času, minimálně 45 let.

Autor: INT, vk