Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Máte chuť na odvážnou komedii? Salma Hayek a Alec Baldwin budou opilí Rodiče na tahu

3. června 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

„Střízlivý nás nedostanou,“ hlásí Salma Hayek a Alec Baldwin v bláznivé a velmi nekorektní komedii Rodiče na tahu, která míří do českých kin. Obě vážené hollywoodské hvězdy v ní hrají manžele a rodiče, kteří se čas od času ocitnou pod obraz a jednou navíc zjistí, že jsou úplně švorc. Musí proto vymyslet, jak se z problémů dostat. Bohužel si k tomu dají skleničku, rozhodnou se potají pronajmout sousedův dům a pak už nestíhají počítat katastrofy, které tím spustí.

Salma Hayek, která si získala herecké uznání rolí v životopisném dramatu Frida, se ničeho nebála a pro komedii plnou šílených situací se opravdu odvázala. „Nemohl jsem si přát lepšího partnera, než je Salma,“ říká Alec Baldwin. „Je úžasná, zábavná, šílená a ze všeho nejdůležitější je, že se snaží pořád si hrát. Na kameru je schopná udělat téměř cokoliv, pokud to pomůže pobavit a vyprávět příběh,“ chválí svou hereckou kolegyni.

Autor: Bontonfilm

Frank a Nancy v podání důstojného Aleca Baldwina a stále svůdné Salmy Hayek jsou spokojený manželský pár střední třídy, který právě zanechal dceru na univerzitní koleji. Občas si přihnou, ale ruku na srdce - kdo ne. Pak se ovšem ze dne na den ocitnou úplně na mizině a musí vymyslet, jak získat peníze zpět.

Autor: Bontonfilm

Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím přinese spoustu nápadů. Například plán tajně pronajmout sousedův prázdný dům, na který mají dohlížet. Plán rychle přinese slušnou hotovost, ale jinak je samozřejmě zcela šílený a nemůže dobře dopadnout. Obzvlášť pokud dům pronajmete oficiálně registrovanému sexuálnímu predátorovi pod dozorem. Rodiče na tahu pak začnou vytloukat klín klínem, vršit jeden špatný nápad za druhým, až se jim všechny katastrofy vymknou kontrole.