Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

SEX na dovolené? Může být!

11. července 2008 | 15:18

Nejen slunce a krásná písečná pláž nás vábí do dalekých exotických krajů. Pro někoho to může být příležitost ke vzkříšení partnerského intimního života, na který ve všedním spěchu není dost prostoru. Některé ženy naopak hledají nezávazné dobrodružství.

Nastartujte změnu!
Po dlouholetém partnerském vztahu vám může připadat, že váš intimní život není to pravé ořechové. A právě dovolená poskytuje příležitost k nápravě. Tou vhodnější cestou je snaha o zpestření sexu s dlouhodobým partnerem.

MARTINA (45):

"S manželem jsme spolu patnáct let a máme dvě dospívající děti. Musím přiznat, že se ta správná jiskra z naší ložnice nějak vytratila," říká pětačtyřicetiletá Martina. A odborníci se shodují, že takový stav bývá normální. Práce, stres, únava, péče o děti, to všechno má vliv na intenzitu sexuálního života. Nic netrvá věčně, ani sexuální náboj ve vztahu.
"S mužem se milujeme a myslím, že jsme ve vztahu moc spokojení. Nicméně oba jsme stáli o vylepšení našeho intimního života. Dlouho mi to vrtalo hlavou, a nakonec přišlo řešení samo. Při jednom hezkém večeru u vínka jsme se začali mazlit. Atmosféra byla příjemná a uvolněná. Přišla řeč na intimní věci... Prostě jsme se rozhodli, že dojdeme do sexshopu a s sebou na dovolenou si vezmeme nějaké 'hračky'. Výsledek? Dovolená byla fantastická! Mám pocit, že jsem znovu ožila, cítím se sexy a prostě jinak. Mám velkou radost, že jsme našli odvahu o tom s manželem mluvit, to byla zásadní věc."

10x pro dokonalý letní sex!

- Vyžeňte nudu z postele. Zapomeňte na klasickou misionářskou polohu a zkuste proměnit své fantazie ve skutečnost!

- Užijte si milování v netradičním prostředí, na rozmanitých místech.

- Podpořte svou ženskost novým svůdným parfémem. Když se budete cítit jako bohyně, pak vás tak bude vnímat i vaše drahá polovička.

- Červená je dráždivá a divy dokáže i stejnobarevné ovoce. Maliny, jahody i rybíz zvyšují chuť na sex, proto je ve svém jídelníčku rozhodně nevynechávejte.

- Afrodiziakální účinky mají dary moře a lehká středomořská kuchyně. Pokud si chcete přes léto užít, na svíčkovou zapomeňte.

- Pošlete svému milému dráždivou sms! Uvidíte, že neodolá!

- Oblečte si lehké šatičky a při jízdě si je nenápadně vyhrnujte. Váš partner to jistě brzy zaregistruje. Hoďte po něm vyzývavým pohledem a pak už jen bezpečně zastavte na nějaké lesní cestě…

- Autoerotika je mocná čarodějka… S autem sice nemá vůbec nic společného, ale na muže i přesto spolehlivě zabírá. A stejně tak na ženy. Vzájemně se drážděte a pozorujte vzrušený výraz partnera. Uvidíte, že ve vteřině roztajete jako led.

- Společná koupel: Načechraná pěna, intimní osvětlení při svíčkách… Zní to téměř jako klišé, ale uvidíte, že vás společná koupel příjemně uvolní. A když nemáte pohodlnou vanu? Nevadí! I ve sprše se dají dělat zajímavé věci. Začnete třeba tím, že se vzájemně namydlíte.

- Vyzkoušejte erotické pomůcky. Tyto postelové hračky určitě nejsou prodávány jen tak pro nic za nic! Nebuďte puritánští a nějakou otestujte.

KVĚTA (52)

Stále na lovu

Když se paní Květa rozvedla, zůstala ve svém pražském bytě sama. Děti už má dospělé, takže je musela nechat jít svou vlastní cestou, a těšit se může jenom z jejich občasných návštěv. Je zaměstnaná v kanceláři a práce ji nijak zvlášť nenaplňuje. Stejně tak ani nevyhledává společnost svých vrstevnic. "Věčná témata jako děti, vnoučata a nemoci mě docela nudí," konstatuje paní Květa. "Jednu radost si ale každoročně dopřeji," dodává tajemně.
"Vždycky se mi líbili mladší chlapi," přiznává paní Květa. "I můj manžel byl mladší a docela jsme si rozuměli, než začal "dědkovatět". To jsem nedokázala skousnout a raději jsem se s ním rozvedla," svěřuje se Květa. Měla jsem pak několik známostí s mladšími muži, ale nikdy to nebylo ono. Pak ale přišla dovolená na Kubě! Myšlenka, že si koupí milence, se paní Květě neodbytně usídlila v hlavě poté, co viděla dokument o sexuální turistice v Thajsku. "Nevidím na tom nic špatného. Když si můžou kupovat zazobaní starci mladé prostitutky, proč bych nemohla já? Poslední impuls mé touze dodala kamarádka, která mi barvitě líčila, jak si užila s pohledným gigolem na dovolené v Chorvatsku. A tak jsem začala střádat peníze…"


"Kamarádka utáhla svého zajíčka jen na večeře a drinky, tak jsem si řekla, že to zkusím taky," přiznává Květa bez servítků. "Rozhodla jsem se pro skutečnou exotiku a odletěla na Kubu."
A podařilo se! "Mladého zajíčka jsem si odlovila hned první den pobytu. Stačilo pár dolarů a oddaně mi sloužil po celou dobu dovolené. Připadala jsem si jako ve snách a vůbec se mi nechtělo zpátky," vzpomíná tato žena na svůj první zážitek.
Po první zkušenosti zkusila paní Květa "vyrazit na lov" i v Chorvatsku. Sice se jí podařilo uhnat místního seladona, ale ten bohužel zdaleka nedosahoval kvalit kubánského chlapce.
Dojem si spravila až v Tunisku. "Tam to bylo úplně bez problémů, stačilo jenom si sednout k hotelovému baru a chviličku čekat…"
"Ačkoli to někomu může připadat naprosto nepřijatelné, nevím, proč bych se měla svých tajných dovolených vzdávat. Nemám pocit, že by mě to nějak negativně ovlivňovalo. Právě naopak! Kolegyně v práci mi chválí mou postavu a obdivují mě, jak mi to sluší, přitom nemají ani nejmenší ponětí, co za tím stojí."

 

První pomoc při nevěře

Ženy, které se vydají na dovolenou bez partnera, mnohdy uvíznou v tenatech krasavce, který loví své oběti mezi turistkami toužícími po dobrodružství. V takových případech lze poradit jenom jediný účinný lék: zachovejte chladnou hlavu, nedělejte z prázdninových lásek unáhlené závěry a nemějte za zlé svým polovičkám, že nevypadají jako gigolové. Určitě je zdobí mnohem cennější kvality. A pokud selžete a trápí vás výčitky svědomí, potlačte je v sobě a snažte se na všechno co nejrychleji zapomenout.

PETRA (33)

"Uviděla jsem nádherného chlapa. Byl usměvavý, nenucený, dokonale oblečený. Vyslal ke mně dlouhý pohled a mně se rozbušilo srdce. Pozval mne na skleničku, a to už se mi podlamovala kolena," líčí Petra (33) začátek románku, který pokračoval jako ve filmu – na lodi, při svíčkách a šampaňském. Petra ztratila kontrolu, i když měla doma partnera, se kterým si právě zařizovala byt. Dočkala se ale zklamání. Plážový krasavec po třech večerech zmizel. "Samozřejmě jsem to pěkně obrečela. Mrzelo mě, že jsem tak hloupě podlehla, a ohrozila tím náš vztah s Tomášem. Nikdy jsem mu svůj románek nepřiznala, ale pořád se bojím, že se to nějak dozví. Navíc jsem ho začala podezírat, že se třeba chová stejně jako já. Románek mi narušil život a zpětně vím, že za to vůbec nestál," uzavírá Petra svůj nepříjemný zážitek.

Promiskuita je riskantní!

- V současné době je známo více než 30 pohlavních nemocí. V lepším případě si můžete přivézt různé vaginální mykózy či chlamydiové infekce nebo různé kožní choroby, v horších případech se můžete nakazit HPV virem, trichomoniázou, kapavkou, syfilitidou či virem HIV.

- Člověk, se kterým jste se rozhodla si užít, bude s největší pravděpodobností vysoce promiskuitní, riziko nákazy je tedy z jeho strany značné!

- Nezapomínejte, že se můžete dostat do rukou i nebezpečnému deviantovi. Nebuďte lehkovážná!

ALARMUJÍCÍ ČÍSLA

- Až 60 procent lidí cestujících do rozvojových zemí mělo pohlavní styk s neznámým partnerem.
- Zhruba v 1/3 případů šlo o nechráněný styk bez použití kondomu.
- Komerční sex v afrických velkoměstech znamená až 90% riziko nakažení virem HIV.
- Česká republika je v počtu nakažených nějakou pohlavní nemocí na 5. místě v Evropě.

ZAUJALO NÁS

Na palubu letadla nazí!
Myslíte, že je to nadsázka? V žádném případě! Pokud naši němečtí sousedé využijí služeb nové cestovní kanceláře, mohou se svléknout už v letadle! OssiUrlaub zve milovníky nudismu na jednodenní výlet z Erfurtu k Baltu, při kterém si může 55 cestujících odložit svršky už na palubě letadla. Z něj ovšem zase musí vystoupit náležitě oblečeni. Agentura tak prý šikovně zaplnila mezeru v nabídce trhu. Nu, proti gustu…!

Autor: Alena Dušková
Související články