Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Víme, kam vyrazit, když se chcete nezávazně pobavit!

20. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Určitě jste již slyšeli o legendárním pražském erotickém klubu ShowPark. Tento noční podnik pro gentlemany se otevřel již v roce 1998 a v aktuální době má dvě pobočky, které se nachází v Pražské tržnici a v blízkosti I. P. Pavlova. Jestli si zde užijete pouze žhavý flirt nebo pořádnou jízdu, je jen na vás!

V prostorách klubů MARKET (Pražská tržnice) a DaVINCI (I. P. Pavlova) na vás čekají okouzlující ženy, které jsou připraveny splnit vám jakékoliv přání. Jedná se o ideální Relax pro ty, kteří potřebují načerpat novou energii do dalšího pracovního dne nebo se jen tak odvázat a nechat průchod i těm nejdivočejším představám.

Autor: Showpark

V ShowParku se můžete těšit na luxusní bar plný vybraného alkoholu, samozřejmě na oblíbený dámský striptýz a na soukromé pokoje v tom správném erotickém stylu. Ať se chcete jen vypovídat, postěžovat si na všední starosti, nebo od návštěvy nočního podniku očekáváte něco víc, v ShowParku si vždy přijdete na své.

Autor: Showpark

Pro náročnější klientelu je zde připraven stylový střešní apartmán s okouzlujícím výhledem na noční Prahu a opravdu velkou postelí, která přímo svádí k hříchům… Ke každému pronájmu navíc dostanete láhev sektu. Může to být ještě lepší? Samozřejmě! Pokud je vám to málo, tak se můžete přijít podívat i na speciální vystoupení v podobě vzrušující lesby show, drsných sadomaso hrátek či svůdné autoerotiky.

Autor: Showpark

Každý občas potřebuje vypustit páru, tak na co čekáte?!

DaVINCI
Autor: Showpark