Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hanychová: Orgasmus předstírám jako každá!

Marek Ztracený
22. května 2010 | 12:39

Víkendový seriál o sexu zahajujeme otevřenou zpovědí modelky Agáty Hanychové. Jak si užívá sex její, 25letá generace? Agáta přiznala, že ona sama denně, i když by jí to jednou týdně stačilo!

Sex mají rádi všichni nehledě na věk, pohlaví a národnost. Přece jenom se, ale sexuální chování lidí liší. Třeba také podle toho kolik jim je let. Kolik poloh vystřídají, jak dlouhá je předehra a kolik procent věkové kategorie provozuje orální sex? To vše se můžete dozvědět v rozboru, který jsme připravili ve spolupráci s respektovaným sexuologem Petrem Weisem.

Jaký je sex v 25 letech?

Začátek střední mladosti, ženy začínají v tomto věku sexuálně dospívat. Sexuální aktivita mužů je dost vysoká.

Počet styků týdně: 3
Počet poloh při milování: 3
Nejvíce vzrušující je: 1. Orální sex 2. Hlazení 3. Líbání
Délka předehry: 6 - 10 minut
Orální sex v tomto věku provozuje : 94 % lidí
Na porno se občas dívá: 67 % lidí

Pro pětadvacetileté je nejvzrušující orální sex
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Muži

PLUSY

* Větší sexuální zkušenosti a dovednosti, vzrůstá schopnost mužů uspokojit sexuálně partnerku.

* Ještě nedochází ke znatelnému poklesu potence a vzrušivosti. Selhání erekce jsou minimální.

MINUSY

* Muži už sice nejsou děti, ale ještě nejsou úplně dospělí, podle toho také mnohdy vypadají jejich rozhodnutí…

Ženy

PLUSY

* Za totality byl průměrný věk českých nevěst nejnižší v Evropě, pod 20 lety. V současnosti je stejně jako u mužů kolem 25 let.

MINUSY

* Už v tomto věku je běžné předstírání orgasmu, alespoň občas se k němu uchyluje 24,9 procenta žen, které sexuálně žijí! Ale pozor, předstírá i 18 % mužů!

ZPĚVÁK MAREK ZTRACENÝ (25)

Hlavně se nežeňte, chlapi! „Že se muži v tomto věku už často žení? J. A. Komenský to říkal správně: učit se učit se učit se... a hlavně se neženit mladý – to zapomněl dodat. (směje se) Nebo to říkal můj táta? Už nevím… Muži už mají rozhodně větší sexuální zkušenosti, přesně tak, když ale chtějí své umění předvést jiné ženě, hned jsou to děvkaři! A že ještě nedochází ke znatelnému poklesu potence a vzrušivosti? Tak s tím jediným souhlasím!“ (směje se)

MODELKA AGÁTA HANYCHOVÁ (25)

S přítelem to děláme každý den „Že muži vyžadují sex 3x týdně? No, mě by to stačilo i jednou za týden, ale s přítelem Honzou to máme každý den. Se svatbou nemám problém, vdávat jsem se chtěla už v osmnácti a tenhle věk je naprosto v pořádku. Kdo se nevdá do třiceti, je trochu divný, ne? Co se týká předstírání orgasmu, tak v tomhle jsme my ženy, myslím, stejné, všechny předstíráme. Ptala jsem se mámy, kdy zažiju ten pravý orgasmus, říkala, že až po porodu. “

Autor: Václav Suchan, šim