Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vědci tvrdí: Při sexu myslí 67 % žen na jiného

Milenec, bývalý přítel, kamarád, hasič, lékař, vysněný idol...
21. prosince 2009 | 05:00

Milenec, bývalý přítel, kamarád, hasič, lékař, vysněný idol... Ve většině případů myslí ženy při sexu na někoho úplně jiného než na svého současného přítele.

Alespoň to vyplývá z výzkumu německých vědců, kteří zjistili, že v představách 67 % žen hraje hlavní roli jiný muž než ten, se kterým se právě oddávají postelovým hrátkám.

Z rozsáhlého průzkumu vyšlo najevo, že ženy při souloži myslí mnohem častěji na svého sexy kolegu či kamaráda než na svého současného partnera. Důvodem je prý to, že si chtějí fantazií zpestřit stereotypní chvíle. Kromě erotických fantazií sní ženy také o různě nereálných situacích či scénách. Nejčastěji v ženských představách figurují hudební hvězdy, hasiči, piloti či lékaři.

„Miláčku, na co myslíš?“ Otázka, kterou ženy slýchají od svého partnera v jakékoliv situaci, ovšem málokdy v té nejintimnější. Mnozí pánové by však odpovědí své drahé polovičky byli minimálně nepříjemně zaskočeni. Jen málokterý by totiž slyšel: „Na tebe, zlato!“ Vědci však tvrdí, že podobné myšlenky nejsou na škodu. Naopak mohou povznést sexuální život.

O těch fantazírují:
Dřívější milenec – 6 % žen
Neznámý cizinec – 15 % žen
Soused – 4 % žen
Šéf – 4 % žen

Autor: INT, vk