Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Inteligentní vibrátor: Simuluje ženám orální sex!

21. září 2009 | 00:01
Prezentace klienta |

Myslíte si, že orální stimulace je tak specifická činnost, že se nedá ničím nahradit? Novinka v oblasti erotických pomůcek Vás přesvědčí o opaku!

Nový erotický masážní strojek SaSi od britského výrobce JeJoue je skutečně v mnoha směrech revoluční. SaSi je první inteligentní vibrátor na světě! Můžete ho dokonce naučit pohyby, které se vám nejvíc líbí!

SaSi je první erotická pomůcka na světě, které kombinuje pohyby simulující orální dráždění a současně může i vibrovat. Tato kombinace poskytuje přirozenější stimulaci klitorisu, která dokonale napodobuje orální sex. Pohyby masážního výběžku různými směry velice věrně napodobují pohyby jazyka při orálním dráždění.

Sametově hladký povrch lékařského silikonu a ladně zakulacené křivky jsou příslibem vzrušující intimní masáže, kterou můžete ještě vylepšit vhodnou volbou pohybů i rychlostí stejně tak jako intenzitou a tipem vibrací.

Tahle věcička navíc pracuje ve dvou režimech - Oblíbený a Volitelný. Oblíbený režim obsahuje pět přednastavených masážních pohybů, které se jednoduše přepínají. V režimu Volitelný se SaSi stane vaší osobní masérkou a rychle si zapamatuje masážní sestavu, která vám nejvíce vyhovuje a tu pak bude poslušně provádět kdykoliv budete chtít. Na výběr máte ze 35 účinných “jazýčkových masáží“! No řekněte, dokázal by tohle někdo ?

SaSi se perfektně nejen pro osobní masáž, ale také pro partnerské předehry. Více se o výrobku dozvíte na stránkách www.JeJoue.cz, kde je také k dispozici video animace jeho funkcí.