Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex ji zklamal, vymyslela si znásilnění

Ilustrační foto
11. srpna 2009 | 07:58

To je naivita hraničící s prostoduchostí! Studentka (17) z Ostravy se u řeky dobrovolně pomilovala s neznámým mladíkem, kterého poznala jen dvě hodiny předtím na internetu. Nebyla však spokojená, a tak se pasovala do role oběti znásilnění.

Vše šlo jako na drátkách. Ještě ve čtyři odpoledne dívka chatovala na internetovém portálu s cizím mužem. Slovo dalo slovo a už v šest večer s ním měla schůzku na odlehlém místě v Hošťálkovicích. Téměř okamžitě přišel nezávazný sex a vystřízlivění z prázdninového dobrodružství. Doma pak uplakanou studentku našel bratr a dívka se mu svěřila, že byla znásilněna.

Rozjelo se rozsáhlé policejní vyšetřování, jehož výsledky usvědčily dívku ze lži. „Nebyla se schůzkou spokojená a představovala si ji jinak,“ tlumočila policistka Gabriela Holčáková důvody, proč si studentka znásilnění vymyslela.

Když policisté případ odkládali, nestačili se divit dívčině nezodpovědnosti a naivitě. Kdyby u řeky nečekal jen nadržený mladík, ale nějaký brutální sadista, mohla dopadnout mnohem hůř. Z křivého nařčení naivku policisté neobviní, protože údajného násilníka také neobvinili.

Autor: Pavel Čempěl
Klíčová slova: znásilnění, sex
Diskuse ke článku
.
Související články