Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Chci být tvou, osudovou! Jak se stát ženou, na kterou se nezapomíná?

30. května 2022 | 06:00

Má šarm a charisma. Je přitažlivá, dovede kdekoho okouzlit a třeba si ho i vmžiku omotat kolem prstu. A to, aniž by o to nějak extra usilovala.

Femme fatale neboli osudová žena, působí zjednodušeně řečeno na mnohé jako magnet. Kdekdo chce být ve společnosti tak inspirativní, inteligentní a navrch ještě neodolatelné osoby. Jak se právě takovou ženou stát?

Štěstí hledá v sobě

Základem je přijmout sebe samotnou takovou, jaká jste, vykašlat se na soudy ostatních a jejich škatulkování. Váš osobní pocit štěstí stojí vždy nad vším ostatním. Jakmile přijmete svůj vnitřní svět – třeba to, že jste citlivá a máte sklony k pláči, protože přece i to může být dar, ne každý dokáže věci procítit do takové hloubky… Nebo se budete mít ráda i přesto, že na ostatní působíte moc silně až chlapsky – však je skvělé, že jste dostala do vínku neskutečnou sílu a odvahu, právě to vás dělá jedinečnou… Zkrátka a dobře, mít se ráda právě taková, jaká jste a dát na hlas svého srdce – tedy si dovolit žít, jak si uvnitř přejete včetně toho, že si připustíte, že chybovat je lidské, jsou vstupenky do kategorie osudových žen.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná