Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Všechno nebo nic: Podívejte se na trailer nového romantického filmu o vztazích

Video se připravuje ...
Klára Issová, Táňa Pauhofová a Ondřej Sokol ve filmu podle bestselleru Evy Urbaníkové
VIDEO: @vsechnonebonic
4. ledna 2017 | 12:46

Už příští čtvrtek má premiéru nová česká romantická komedie nazvaná Všechno nebo nic. Natočila ji režisérka Marta Ferencová podle knihy nejprodávanější slovenské autorky Evy Urbaníkové. Představí se v ní hvězdy jako Klára Issová, Táňa Pauhofová či Ondřej Sokol. 

Film o dvou třicátnicích, výborných kamarádkách, které spolu provozují malé knihkupectví v centru města. První z nich (Táňa Pauhofová coby Linda) je rozvedená, má malou dceru, je vzdělaná a ve dvojici ta praktická a zodpovědná, zatímco Vanda je do velké míry její opak.

Video se připravuje ...
Už si tykají! • VIDEO: @vsechnonebonic

Vanda (Klára Issová) je typickým příkladem svobodné, veselé, nezávislé krásky, která muže kolem sebe přitahuje jako magnet, ale pak je trochu ničí svou živelností. Zajímavostí je i obsazení Kláry Issové právě do takové role. V obchodě s nimi pracuje poněkud plachý a citlivý, introvertní gay Edo (Lubo Kostelný), do příběhů navíc vstupuje charizmatický developer Jakub (Michal Zebrowski) a také bývalý vysokoškolský profesor Aladar (Krzysztof Tyniec). Jak tohle asi dopadne? 

Film kromě traileru propaguje také klip s písničkou, kterou nazpívala Ewa Farna

Autor: red