Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

6 věcí, které byste alespoň jednou v životě měla vyzkoušet úplně sama

  • Sama na kafe nebo na oběd? No a proč vlastně ne?
    12. června 2016 | 06:00

    Jsou věci, které se obvykle dělají s partnery nebo s partou přátel. Ale když si je člověk vyzkouší sám, získá úplně nové pocity, zážitky a možná se i dozví leccos o sobě. Mnohé z nás mají kolikrát i chuť, ale nemají odvahu nebo se stydí. Které věci byste si měla alespoň jednou v životě vyzkoušet sama?

  • Jít do baru nebo kavárny

    Jana si naopak užívá klidu, kterého se jí během roku nedostává.
    Autor: Shutterstock.com
    Také jste obdivně sledovala Carrie Bradshaw, jak klidně popíjí nebo ujídá dortík sama v baru, v kavárně, v New Yorku, v Paříži... Proč jste to ještě nezkusila sama? Udělat si radost, vychutnat si pití, číst si, plést, pozorovat ostatní, relaxovat, prostě si to užít naplno, bez zbytečných řečí někoho druhého. Samozřejmě, někdo si to může vyložit po svém a nabídnout vám společnost. Rázně ho odmítněte (pokud ovšem necítíte na první pohled, že je to TEN, KTERÝ STOJÍ ZA TO).

  • Jíst v restauraci

    Při jídle pijte vodu, budete se cítit více syti.
    Autor: Shutterstock.com
    Další krok je sebrat odvahu a vyrazit si někdy sama na oběd. Pokud možno do klidnější restaurace, ne tam, kde na vás budou nevraživě hledět, že zabíráte stůl pro víc osob. Užijte si jídlo, vychutnejte si ho, a pokud vás bude vaše okolí po očku sledovat, vězte, že si myslí něco na způsob: to je úžasné, jak to ta ženská sebevědomě zvládá!
  • Jít do kina

    Zájem o Avatar je takový, že nejlepší termíny a místa jsou rezervované týdny dopředu
    Autor: Twenties Century Fox Film Corporation, Tomáš Vrbenský
    Divák-jednotlivec už v našich kinech dávno nevyvolává údiv ostatních a reakce typu: chudák, nemá ani s kým jít do kina. Přesto se nám samotným ještě moc chodit nechce. Partnera tyhle filmy nezajímají, s kamarádkou se neshodnete na termínu a filmů, které jste nestihla vidět, přibývá. Pošlete děti na animák s manželem a sama si vychutnejte film, u kterého si zapláčete, bez obavy ze ztrapnění před osobou blízkou.
  • Cestovat

    Dejte si pozor na vlhčené ubrousky a skutečně rozlišujte mezi intimními a klasickými.
    Autor: Shutterstock.com
    Zatím to byly takové lehčí úkoly, teď trochu popojedeme. Co takhle vyrazit si na víkend někam na výlet? Stačí do nějakého krásného města na druhém konci republiky, ale chcete-li – klidně Evropy. Ubytujete se v hotelu, vyrazíte do ulic a najednou pocítíte takový závan svobody jako už dlouho ne. Celá vaše cesta je cíl, takže si ji náležitě užijte.
  • Tančit v klubu

    Ukažte, kdo opravdu jste, roztenčete se!
    Autor: shuterstock.com
    A co takhle nějaký tmavý klub, kde svítí jen bílé lemy triček nebo dokonalé zuby tanečnic na pódiu? Že zrovna tam byste sama nevkročila ani omylem, protože by si toho každý všiml a považoval by vás za zoufalkyni, která loví chlapy? Ujišťujeme vás, že budete každému jedno. Nikdo nebude sledovat, ke komu patříte. A vy si budete moct v klidu vychutnat vibrace podmanivé hudby. Navíc, tanec v anonymním hloučku s lidmi, se kterými se neznáte a na devadesát devět procent ani znát nebudete, má své zvláštní kouzlo.

Autor: is
Diskuse ke článku
.