Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

4 typy mužů z vašeho okolí, které jste si měla vzít

  • Ve filmu to vidíme jasně, v životě ale pod svetrem s jelenem tu pravou kvalitu přehlížíme
    6. května 2016 | 06:00

    Ve filmech to odhalíme hned. Ne ten krasavec se správnými hláškami, ale ten tichý a nenápadný je ten pravý! Proč jsme ale slepé v našich životech? Správné muže tvrdošíjně odmítáme a ženeme se do problémů s neurotiky a věčnými kluky?

  • Ve filmech to vidíme!

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ona je sice celá blázen do toho namistrovaného idiota, který jí pochopitelně zahne při první příležitosti, ale my jsme si moc dobře všimly nenápadného tichého kamaráda! Ten je sice trochu smolař, protože vždycky zakopne nebo se mu roztrhne pytel s odpadky těsně před popelnicí, nakonec je to ale on, kdo hrdince podá pomocnou ruku, je ve správný čas na správném místě – a ještě jen tak mimochodem zjistíme, že zdědil rodinnou firmu a jen se nechtěl chlubit. Ve filmech to odhalíme hned. O to víc tápeme v našich životech. Kterých chlapů bychom si měly víc všímat?
  • Ten, který uměl rozdělat oheň

    pro zvídavé
    Autor: Shutterstock.com
    Váš kamarád ze skauta. Znáte ho odmalička, protože jste spolu byli v oddílu. Znáte jeho příšerné mikiny a tepláky, které mu máma balila na výpravy "na dotrhání". Mohl to být spolužák ze základky, se kterým jste jezdila stejnou cestou autobusem a "jen tak pokecala". Byl pro vás samozřejmostí jako voda v kohoutku a nikdy jste si s ním nespojovala nějaké vášně nebo drama. Některé mají štěstí a poté, co se několikrát spálí, ocení jeho kvality. Většina z nás si na něj ovšem vzpomene ve chvíli, kdy karty jsou rozdány a hra se vyvíjí zcela jiným směrem.

  • Ten, který nenosil správné hadry

    ...
    Autor: Shutterstock
    Byl vždycky fajn, ale nikdy neposlouchal stejnou hudbu a nečetl stejné knihy. "Přece bych nemohla žít s někým, kdo má radši Beatles než Stouny, kdo nesleduje Hru o trůny nebo nezná vtipy z Cimrmana!" Nemluvě o tom, že nosil trika z outdoorového obchodu a v hospodě pil vždycky jenom pivo. Na rozdíl od těch hype a swag týpků, kteří s vámi popíjeli prosecco, mojito nebo aperol spritz, vždycky byli cool ještě dřív, než to začali "mít všichni", a komunikovali zásadně pomocí odkazů na písničky z YouTube. Až po čase nám dojde, že věční objevovači něčeho nového jaksi nejsou úplně ideální rodinné typy a že život nestojí na citátech z Cimrmana. Jenže to už se vedle NĚJ pravidelně objevuje holka, která si trika kupuje na stejné adrese. Smůla.

  • Ten, kterej byl moc hodnej

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Podržel dveře a nerad se hádal. Dokázal ustoupit a neměl pocit, že by tím trpěla jeho mužnost. Měla jste ho ale vy. Kamarádky se předháněly ve vyprávění o tom, jak je jejich vyvolení trápí, a vy jste celý večer mlčela. Už vám bylo trapné podesáté říkat: "To my jsme s Michalem v pohodě." Pohoda to byla, po chvíli to začala být trochu nuda a místo toho, aby člověk napjal síly k oživení vztahu, poslal dotyčného k šípku se slovy: "On je moc hodnej." A jak plynou roky, najednou se tyto jeho vlastnosti stávají čím dál tím více žádoucí. Taky jeho kvality už většinou někdo odhalil rychleji než vy.

  • Ten, kterého vám vybrali kamarádi

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Byl docela fajn. "Takovej normální, obyčejnej, to rande proběhlo přesně podle toho, jak správně proběhnout má." Kytka, večeře nebo kino, pár skleniček, doprovodil vás domů a... Žádné zemětřesení se nekonalo. "Není tam chemie, to fakt nejde," říkáte si a nehodláte dalšímu průzkumu věnovat ani o minutu svého drahocenného času více. Škoda. Ne každý totiž zaboduje na první dobrou. Po čase ho možná uvidíte pinkat s partou volejbal nebo hýřit vtipy na společné akci a budete jen žasnout, "jak je přitažlivej". V tu chvíli vám nezbyde než kroutit hlavou a přemýšlet, jak to, že jste to tehdy neviděla...

Autor: is
Klíčová slova:  láska a vztahy, rande, láska, manželství
Diskuse ke článku
.