Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

6 věcí, které muži na ženském těle neřeší. Co nemusíte skrývat?

  • Celkový dojem vždy převládne nad jednotlivostmi

    Fotogalerie

    1 fotografie

    6. listopadu 2015 | 06:00

    Strávíte před zrcadlem hodiny, abyste vyhladila všechny záhyby, zakryla vybouleninky, zamaskovala poslední pupínek a ve finále se ještě tak trochu pocuchala, aby to vypadalo, že jste jen vstala z postele a nedbale vyběhla z domu? Jestli to děláte proto, abyste se líbila mužům, možná vás tak trochu zklameme. Mužům je spousta věcí jedno. Pohledem vnímají ženu jako celek s významnými sexy poutači. Čeho si muži na vašem těle ale vůbec nevšímají?

  • Záhyby

    Boky jsou ozdobou každé ženy, i když jsou větší. Nikdy ale nezapomeňte na to, aby byly i pořádně pevné!
    Autor: Shutterstock.com
    Většina z žen má nějaký záhyb, fald nebo ne úplně hladkou kůži na stehnech. A představte si – muži to vědí, muži s tím počítají a muži to zas tak neřeší. "Pokud jde kolem mne žena, která vypadá sebevědomě, usmívá se a umí se prodat, vůbec by mě nenapadlo podívat se, jestli nemá na bocích něco navíc, u bazénu rozhodně nebudu hledat celulitidu," říká třiatřicetiletý Michal. "Celkový dojem prostě vždycky přebije detaily."

  • Ňadra, která nebijí do očí

    Snad největší dominantou každé ženy jsou ňadra. Máme pro vás tipy, jak si je udržet krásná i během postupujících let.
    Autor: Shutterstock.com
    Vystavte svá ňadra na odiv. Většina mužů se shoduje, že je úplně jedno, jestli jsou ňadra velká nebo malá. Důležité je, že na ně v rámci svého outfitu hezky poukážete. Což nutně nemusí znamenat výstřih až ke kolenům, stačí obtažený svetřík. Ňadra, která nejsou zdůrazněna, pro muže neexistují. Rozhodně se netrapte jejich velikostí nebo tvarem. Prostě na ně jen neupozorňujte, nechcete-li je vystavit hodnocení.
  • Jak to máte tam dole

    Kvasinková infekce může být skutečně nepříjemná.
    Autor: Shutterstock.com
    "Někdy si holím vousy, jindy ne. A je mi vlastně jedno, jak jsou holky dole upravené. Nejsem vysloveným milovníkem ani úplně hladké kůže, ani totálního porostu, ale baví mě cokoliv mezi tím. A když je to každou chvíli jiné, je to fajn," říká pětadvacetiletý Miroslav. "A když potkám holku, rozhodně si neříkám: Bože, doufám, že tam nebude mít takovou tu čárku. Důležité je zboží, ne jeho obal," dodává s nadsázkou.
  • Roztřepené konečky vlasů

    Naučíme vás dva jednoduché účesy!
    Autor: Shutterstock
    Každá reklama z nich dělá postrach. Ale většina mužů vůbec neví, jak vypadají, a nepoznala by je ani po důkladné přednášce.
  • Jizvy

    Jestli i vaši tvář zdobí pihy, měli byste používat opalovací krém s co nejvyšším ochranným faktorem.
    Autor: Profimedia.cz

    Některé ženy jsou nervózní z jizev po operaci nebo mateřských znamének, většina mužů s nimi ale nemá žádný problém. "Naopak, vždycky je to na té ženě jedinečné a to je fajn," doplňuje dvaačtyřicetiletý Zdeněk.

  • Menší vrásky

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ty dny, kdy se vám špatně artikuluje nebo ztratíte mimiku kvůli kosmetickým zákrokům! A výsledek? Vy možná pod důkladným světlem a před zrcadlem vidíte rozdíl, většina mužů, a dokonce ani vašich kamarádek, ho nezaregistruje. Jedna z teorií říká, že ostatní vás vidí tak jako vy sama sebe z pěti kroků. Zkuste občas před zrcadlem poodstoupit trochu stranou a říct si: opravdu je nutné, abych se kvůli tomuhle trápila?

Autor: is
Klíčová slova:  láska, vztahy, postava, krása, boky, břicho, celulitida
Diskuse ke článku
.