Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nenechte se oklamat: 10 signálů, jak poznáte, že je vám nevěrný

  • Není přesčas jako přesčas
    14. října 2015 | 06:00

    Tento článek nechce udělat z každé ženy podezíravou hysterku, která se hroutí z toho, že manžel začal běhat – a "kvůli komu chce asi tak najednou hubnout, že jo". Na druhou stranu platí, že nevěrní muži doma vykazují podobné rysy. Pokud se jich u vás vyskytuje více a jsou intenzivní, možná alespoň zbystřete. Jaké signály to jsou?

  • Začne o sebe přehnaně dbát

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jeden z nejvýraznějších příznaků, i když se nemusí týkat každého záletníka. Možná našel někoho, kdo ho má rád takového, jaký je. Ale většina mužů si užívá, že jsou pro nového partnera přitažliví a sexy. Nápadně a intenzivně se zajímají o to, co mají na sobě, jestli je to dostatečně čisté a vyžehlené, najednou potřebují dvě sprchy denně a každý měsíc ke kadeřníkovi. Zbystřete.
  • Mění se mu vkus

    ...
    Autor: Shutterstock
    Velice často přichází s milenkou i nějaký svěží vítr do jeho života – ať již v podobě oblečení nebo toho, co dělá ve volném čase. Začal běhat? Najednou chce chodit na squash, ačkoliv jste ho k tomu vyzývala před rokem, ale to vás vypoklonkoval? Začal poslouchat úplně jinou hudbu nebo mnohem víc číst? Zamyslete se, od koho to asi přišlo.
  • Tráví čas s lidmi, o kterých léta nemluvil

    Když si váš otec porozumí s vašim partnerem, může se z vás stát třetí kolo u vozu.
    Autor: Shutterstock.com
    Musí najednou každý pátek na pivo s Čendou a Vendou ze základky, ačkoliv ještě před minulým třídním srazem se jejich společnosti děsil? Chce se scházet s kolegy ze své práce současné, bývalé a kdovíjaké? Jasně, co má taky pořád vymýšlet, že ano. Ve chvílích nejvyšší bdělosti se hodí i alibi v podobě dvou základkových vejlupků.
  • Potřebuje hodně soukromí

    muž a žena telefonují
    Autor: Shutterstock
    Chytrý telefon si na toaletu bere každý druhý Čech, takže toto jako důkaz neprojde. Na druhou stranu – může se u něj vyskytnout více hovorů, které "vytípne" s tím, že "teď to nebude řešit". Nebo je jde vyřizovat rovnou do vedlejší místnosti, do garáže nebo na ulici. A vůbec je převelice citlivý na svůj mobil, nápadně ho pozoruje a zároveň skrývá.
  • Bývá nedostupný

    Sex ve sprše
    Autor: shutterstock
    Doma ho téměř nedá z ruky, zato když je mimo domov, podezřele často se mu vybije nebo ho má ztlumený. Prostě se mu nedovoláte častěji než jindy. 
  • Bývá náladový

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Často se hádá, není výjimkou, že vyjede kvůli naprosté hlouposti. A občas vás taky obviní z toho, že se nějak moc často zajímáte o kolegu, a jestli ho náhodou taky nepodvádíte?!
  • A unavený

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Za všechno pochopitelně může únava z přepracování, protože v práci musí trávit najednou moře času.

  • Zahrnuje vás dary

    ttt
    Autor: shutterstoclk
    K jeho náladovosti patří i to, že vás zničehonic zahrne nějakým dechberoucím darem nebo překvapením. Dokáže připravit večer, který by vám záviděla leckterá hrdinka z telenovely. A pak zase ticho po pěšině. Že by si tím tak trochu chtěl smáznout vinu za svůj přešlap?
  • V sexu je to jiné

    ...
    Autor: Shutterstock
    V sexu je to jiné. Někdy méně žhavé, někdy méně časté, někdy příliš inovativní, někdy to přestane fungovat vůbec a vy cítíte minimální zájem. Každopádně cítíte, že se něco mění.
  • Intuice

    žena čte muži mobil
    Autor: Shutterstock
    A vůbec, to šimrání v břiše, ten zvláštní pocit, že něco není v pořádku. Nechcete tomu podlehnout, nejste přece hysterka... Někdy ale není na škodu zjistit, proč se tak cítíte a proč se jeho chování mění. Musíte si ale být jistá, že budete vědět, co si s takovým zjištěním počnete.

Autor: is
Diskuse ke článku
.