Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

8 věcí, které mužům připadají na ženách absolutně neatraktivní!

  • Strávíte v koupelně mnoho času? Zjistěte, co se mužům nelíbí!
    19. srpna 2015 | 06:00

    Nalíčené si připadáme sebevědomější, zajímavější a krásnější. Ale pozor – ne všechny naše kroky jsou oceňovány těmi, kterým se chceme líbit především! Muži se nám svěřili, které věci je na namalovaných a jinak "zkrášlených" ženách vždycky znechutí. Jsou to jemné extravagance, ale i drobné nedostatky, o kterých si často říkáme, že je snad ani nemohou zaregistrovat. Které to jsou?

  • Příliš silný make-up

    Strávíte v koupelně mnoho času? Zjistěte, co se mužům nelíbí!
    Autor: shutterstock.com

    Make-up má sjednotit pleť a zakrýt drobné vady. Nemá být vidět. Pokud je vidět, je ho mnoho, není vhodný pro vaši pleť nebo je špatně nanesený, vyvolá nelibost. "Nejhorší je, když končí na bradě a od krku má žena jinou barvu," svěřuje třicetiletý grafik Ondřej. "Vůbec se pak nemohu soustředit na to, co ta dívka říká, přemýšlím jen o tom, jestli si toho nevšimla, nebo jestli jí to je jedno."

  • Výrazná konturka

    konturka, rty
    Autor: Shutterstock.com

    Konturovací tužka udělá dobrou službu, pokud se nanese ve správném odstínu k pleti i k barvě rtěnky. Rty se stanou plnější, rtěnka se nerozmazává. Pokud je vaše konturka ve výrazně jiném odstínu než rtěnka, působí to vždycky nepřirozeně a divně. Někteří muži mají pocit, jako by žena odešla uprostřed rozdělané práce.

  • Třpytivé stíny

    Sandra používá i třpytky a další ozdoby.
    Autor: Tumblr

    Existuje málo příležitostí, pro které se hodí výrazné třpytivé stíny. Možná tak taneční klub, kde se devadesát procent jejich svitu ztratí na potemnělém parketu. Většinou ale jejich silná vrstva na víčkách působí uměle a lacině.

  • Rozmazaná řasenka

    rozmazaná řasenka na víčkách
    Autor: Shutterstock.com
    Příliš vábivě také podle mužů nevypadají řasy, které jsou očividně obaleny nánosy černé barvy. Řasy se většinou lepí k sobě, a váš celkový dojem je tak rázem upatlaný. Bedlivé oko mužského pozorovatele také zaregistruje, že je řasenka rozmazaná nebo otištěná tam, kde být nemá.

  • Extravagantní rozcuchaný účes

    ...
    Autor: Profimedia
    Extravagantní účes je skvělý na fotografování, na karneval nebo na tematickou párty. Na rande ne. Vlastně ani na běžný večírek to není úplně ono. "Trochu mě děsí představa, že když bych chtěl dámu pohladit, dotknu se něčeho zatuhlého od spreje nebo nějakého toho stylingového přípravku," vysvětluje čtyřicetiletý inženýr Marek.
  • Příliš mnoho parfému

    Je na čase. Odložte svou oblíbenou letní vůni a vyberte si novou, podzimní!
    Autor: Shutterstock.com

    Příjemná vůně je fajn. Horší je, když se před vámi nese na sto metrů a v místnosti po vás zůstane ještě hodinku poté, co ji opustíte. Vůně podtrhuje vaši osobnost. Pokud přehluší všechno, co je v jejím okolí, můžete působit jako buldozer, před kterým se mnozí raději klidí do ústraní.

  • Když se malujeme na veřejnosti

    Dívka se maluje na ulici
    Autor: Shutterstock.com

    Ačkoliv muži vědí, že většina krásy stojí mnohaminutové úsilí před zrcadlem, nemusí podle svých slov "vidět úplně vše". Pokud spatří líčící se ženu na veřejnosti – třeba na zastávce, v tramvaji nebo ve frontě do kina – je její tajemství rázem pryč. Pokud si potřebujete zkontrolovat stav svého nalíčení, určitě se snažte udělat to diskrétně.

  • Nedobře oholené tělo

    ...
    Autor: Shutterstock

    Hladké tělo je vítané. Některým mužům nevadí ani drobné světlé chloupky na rukou nebo na stehnech. Nechtěnou pozornost ale vždycky přiláká špatně odvedená práce. "Vždycky mě to trochu rozesměje – krásná hladká noha, a najednou vzadu na kotníku pruh fousků," směje se sedmadvacetiletý Vojtěch.

Autor: is
Diskuse ke článku
.