Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jací kamarádi jsou pro něj nevhodní? Pozor na tyto typy!

  • Každý chlap si musí občas odpočinout s kamarády, na některé bychom si ale měly dát pozor!
    25. srpna 2014 | 06:00

    Naši partneři si bohužel občas vybírají kamarády z ne úplně ideálních řad. Tady je přehled těch, na které byste si měla dávat pozor!

  • Děvkař

    Je to krasavec, po kterém dívky šílí a on si je toho vědom. Jeho sebevědomí sahá až do nebes. A proč s ním váš muž kamarádí? To je jednoduché, zkrátka se rád veze na jeho vlně. To v překladu znamená, že když si spolu večer vyrazí, je zaručené, že u toho nebudou chybět jiné ženy. Pravděpodobně skončí v koktejlovém baru s diskotékou a do rána budou oblbovat načinčané slečinky, zvát jen na Cosmopolitan a tančit tak, jak jste ho v životě neviděla….Kamarád děvkař nemá rodinu, ani stálou partnerku (dost možná právě proto, že je děvkař) a jediná jeho životní náplň je sbírání žen…
    Dávejte sei pozor na kamarády - děvkaře.
    Autor: Shutterstock.com
  • Rozvedený

    Čerstvě rozvedení nebo rozejití kamarádi, především ti, které jejich partnerka opustila bývají alespoň v prvních měsících dost zatvrzelí a hlásají do světa jen jedno: "Všechny ženský jsou děvky!" a lákají vašeho muže: "pojď se ožrat do němoty, potřebuju zapít žal…." A tak padá panák za panákem, blíží se svítání a váš muž (samaritán) se bude domů vracet ráno v dost podroušeném stavu. Kromě pravidelných kocovin se může stát, že přestane věřit ve váš vztah tak, jak ho jeho kamarád nabádá.
    Pozor si dejte i na rozvedené, nebo opuštěné kamarády!
    Autor: Shutterstock.com
  • Dobrodruh

    Je úžasný, společenský, má spoustu zážitků, všude byl a všechno zná. Není divu, že s ním váš muž chce kamarádit, že ho obdivuje a rád se s ním schází. Horší varianta nastane, když se rozhodne, že ho v dobrodružství bude následovat. A je dost dobře možné, že v okouzlení jeho zážitky, si vezme 4 týdny dovolenou (jedinou dovolenou, kterou pro ten rok má) a vyrazí s ním třeba do Tibetu nebo na Severní pól. A vy budete za trapnou a nechápavou, když mu to dobrodružství nebudete chtít dopřát.
    Horolezec
    Autor: Shutterstock.com
  • Looser

    Nemá věčně peníze, práci a vlastně často ani kde bydlet. "Ale já mu přeci musím pomoct!" Bude nejspíš váš muž namítat, když mu zase bude půjčovat peníze, které pravděpodobně nikdy neuvidí zpátky, když ho zase bude doporučovat vašim známým, aby ho zaměstnali v jejich rodinné firmě, a když vám ho bude vodit domů, aby tam na pár nocí přespal. "Mohla bys mu uvařit něco dobrého k večeři…." začne vám říkat a vy nebudete chápat, proč se o najednou máte starat o dalšího muže.
    Kamarád looser
    Autor: Shutterstock.com

Autor: Alice Rossi
Diskuse ke článku
.