Úterý 14. května 2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie
Polojasno 23°C

Testování produktů Dove Pure & Sensitive pro citlivou pleť trhá rekordy! Děkujeme vám!

6. března 2013 | 12:23
Prezentace klienta |

Před několika dny jsme přinesli nabídku na testování nové řady Dove Pure & Sensitive. Každá přihlášená dívka či žena, která o své zkušenosti s těmito produkty napíše, získala řadu pro citlivou pleť zcela zdarma.

Zájem byl naprosto nevídaný! Během několika málo dní byly rozdány všechny zkušební přípravky řady Dove Pure & Sensitive určené pro testování, proto jsme byli nuceni, nábor předčasně ukončit.

Všem zúčastněným bychom moc rádi poděkovali za obrovský zájem a popřáli jim jen ty nejlepší zkušenosti s touto řadou určenou pro citlivou pleť.

A těm, které se přihlásit chtěly, ale bohužel to nestihly do vyčerpání zásob, se omlouváme a doufáme, že i přesto produkty řady Dove Pure & Sensitive vyzkouší.

Všechny testovatelky budou nyní uveřejňovat své zkušenosti s touto kosmetikou na www.bleskprozeny.cz/dove , kde své názory vloží díky jednoduchému formuláři přímo na tyto stránky.

Proto i vy, které se nezúčastníte testování, máte možnost, přečíst si zkušenosti ostatních žen a dívek právě ZDE!

Za všechny příběhy předem děkujeme a již teď se těšíme, až si o kvalitní kosmetice pro citlivou pleť Dove Pure & Sensitive, přečteme i z vašeho pohledu!

Více na www.bleskprozeny.cz/dove