Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Letní vinné koktejly osvěží a zachutnají

Vyzkoušejte některý z osvěžujících letních koktejlů. Uvidíte, že zachutnají všem.
31. května 2011 | 11:18

Přichází léto a sním i horké počasí, ideální doba na uspořádání párty nebo grilování s přátely. To je přesně ta chvíle, která patří míchaným koktejlům. Dnes vám přinášíme recepty na dva osvěžující koktejly s vínem, které zaručeně zachutnají každému.

Naučte se koktejly připravovat sami! Není nic snazšího než se blýsknout přípravou lahodných koktejlů. Jediné, co vám nesmí chybět je bílé nebo růžové víno, jahody a ananasový džus. Uvidíte, že se stanete hvězdou party a vašim koktejlům nikdo neodolá.

Chevrolet
Chevrolet
Autor: archiv firmy

Budete potřebovat:

100g jahod
lžičku cukru
5 kostek ledu
1,5 dcl růžového vína

Postup:
Do mixéru vhoďte jahody s cukrem a kostkami ledu a ingredience rozmixujte. Poté vzniklý mix nalijte do připravených sklenic a přilijte do nich růžové víno. Sklenice ozdobte rozkrojenou jahodou a drink servírujte s tlustým brčkem. Sladká vitamínová bomba určitě potěší vaše hosty!

Havajský koktejl
Autor: archiv firmy
Hawajský koktejl

Budete potřebovat:

1 dcl zmraženého ananasového džusu
1 dcl bílého vína
plátek ananasu na ozdobení

Postup:
Nechte zmrznout ananasový džus v mrazáku. Potom si připravte mixér a zmražený džus do něj vložte. K džusu přidejte bílé víno a mixér zapněte na střední obrátky. Poté nalijte koktejl do skleniček a ty ozdobte plátkem ananasu. Podávejte s tlustým brčkem. Všichni si budou připadat jako na letní pláži.

 

NÁŠ TIP:

K výrobě koktejlů použijte bílé a růžové víno Flaška. Bílé víno Flaška je osvěžujícím nápojem pro každý den a ideální pro oslavy a večírky. Chcete být in? Vyberte si růžové! Růžové víno Flaška se stává velmi oblíbeným vínem pro svoji lehkost a svěžest.

Flaška je správnou volbou pro vaši párty! Bílé víno Flaška je osvěžujícím nápojem pro každý den a ideální pro oslavy a večírky. Chcete být in? Vyberte si růžové! Růžové víno Flaška se stává velmi oblíbeným vínem pro svoji lehkost a svěžest.
Autor: archiv firmy

Doporučená cena 69,90 Kč. K dostání ve většině obchodních řetězců. Více informací najdete na www.hrajflasku.cz.

Diskuse ke článku
.