Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Recepty na Blesk.cz: Vybrali jste ten nejlepší!

4. března 2011 | 05:12

Soutěže Tip na recept i Maximum receptů skončily. Galerie receptů však na našich stránkách zůstává. Najdete v ní stovky návodů, jak připravit delikatesy studené i teplé kuchyně.

Téměř dva měsíce jste mohli vkládat své recepty do naší soutěže Tip na recept. Stačilo se jen stát zaregistrovaným uživatelem stránek www.blesk.cz, uvařit či připravit svůj oblíbený pokrm, vyfotit ho a podělit se o svůj recept. Možnost vyhrát až 30.000 Kč v hotovosti nebo některou z dalších hodnotných cen za těch pár minut určitě stála. Vždyť se hrálo o ceny za více než 80.000 Kč.

O vítězných receptech jste rozhodli vy, návštěvníci našich webových stránek, ve dvoukolovém hlasování. V prvním kole jste svými hlasy na webu vybrali ty nejzajímavější  recepty. Padesát z nich s nejvyšším počtem hlasů postoupilo do 2. kola. Dva týdny pak probíhalil hlasování pomocí SMS, které určilo 30 vítězných receptů. Autoři si odnesou částku 30.000 Kč za první místo, 20.000 Kč za druhé a 10.000 Kč za místo třetí, na další výherce čekají kuchyňští pomocníci a věcné ceny.


Maximum receptů

Zároveň se soutěží Tip na recept probíhala soutěž Maximum receptů. Vítězem se stal ten z vás, kdo do konce února vložil nejvíc receptů. Nejvíc receptů tito tři soutěžící.

kucharici 138 receptů peněžitá výhra 10.000 korun
colombo65 111 receptů SodaStream
lolitas 97 receptů elektrický gril

Děkujeme všem soutěžícím za účast a vítězům blahopřejeme!


Naše recepty vám pomáhají hubnout

Nezapomeňte ani na naši galerii receptů, kde na vás čekají stovky báječných inspirací. Překvapte své blízké novým pokrmem. Uvidíte, že vaši snahu určitě ocení. A k vašim oblíbeným jídlům přibudou další. Vybírat můžete třeba podle ingredience, na kterou zrovna máte chuť nebo ji máte v lednici. A navíc si s našimi recepty můžete skvěle ohlídat svoji štíhlou linii. U každého receptu totiž najdete podrobnou tabulku nutričních hodnot.

Chcete-li se s námi i vy podělit o váš oblíbený recept, můžete nám ho samozřejmě poslat i nyní. Recept přidejte ZDE. Chystáme pro vás i malou, ale jistě příjemnou, motivaci. Každý měsíc se jeden z vás, kteří přidají svůj nový recept, může těšit na finanční hotovost. Sledujte Blesk.cz a brzy se dozvíte víc.

Klíčová slova: nej recept;
Diskuse ke článku
.