Čtvrtek 1. říjen 2020
Svátek slaví Igor, zítra Olívie
Oblačno, déšť 15°C

Krokety z tresky

12. října 2009 | 17:43

Doba přípravy: 50 minut

Budete potřebovat (pro 4 osoby):

450 g tresky
1 cibuli
3 vejce
4 uvařené brambory
svazek petrželové natě
olej
sůl, pepř

Postup:

Tresku uvařte, vidličkou rozmačkejte, přidejte najemno nasekanou cibuli, 3 žloutky, nastrouhané uvařené brambory a sekanou petrželovou nať. Směs osolte, opepřete a promíchejte. Přidejte sníh ušlehaný z bílků. Vše zpracujte. Z hmoty rukou vytvarujte oválné krokety a na horkém oleji je osmažte dozlatova. Podávejte s čerstvou zeleninou.

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.