Neděle 22. prosince 2024
Svátek slaví Šimon, zítra Vlasta
Zataženo, déšť 5°C

Marinovaný losos

Marinovaný losos
9. října 2009 | 12:48

Doba přípravy: 20 minut, Doba marinování: 1 hodina

Potřebujete (pro 4 osoby):

750 g filetů nebo steaků z lososa
3 stroužky česneku
3 lžíce kečupu
3 lžíce sójové omáčky
2 lžíce oleje
1 lžíci octa
mletý pepř
olej na smažení

Postup:

Lososa omyjte, vykostěte a nakrájejte na filety (podle potřeby). Připravte si marinádu. Oloupaný česnek prolisujte do misky, přidejte kečup, sójovou omáčku, olej a ocet. Dobře promíchejte a vlijte na maso. Nechte alespoň hodinu marinovat. Opepřete podle chuti a opečte na oleji. Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.