Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šest statečných

19. června 2006 | 10:00

Jak dopadla skupinka statečných žen válčících s váhou? Zvítězily nad sladkostmi, čokoládou a jinými lákadly?

Sejde-li se šest žen, které si začnou povídat o hubnutí, hrozí, že diskuse nikdy neskončí. Kupodivu, spřízněné duše kolem Baletní školičky Isabely Soukupové svou debatu ukončily velmi rychle a razantně - zhubneme! Od 2. května do 2. června 2006 skupinka statečných dam válčila s váhou. Dámy přebírají krémy na zeštíhlení a na vyhlazení pokožky od firmy Dermacol. Měsíc poctivého mazání jim přinesl pěkné výsledky, což všechny mile překvapilo. Alkohol, sladkosti, čokoláda, bouřící hormony, citová nerovnováha a starosti. To je jen několik z mnoha důvodů, které nutí ženy, aby hřešily proti svému půvabu a štíhlosti. Dámy kolem pražské Baletní školičky Isabely Soukupové se rozhodly v jednom měsíci dokázat, že nad nimi zvítězí. Věřte, takhle milou "bandu" ženských jen tak nepotkáte. Každá hubla po svém a 3x týdně se scházely cvičit. K tomu všemu se staraly o své děti a partnery a chodily do práce. To, co na první schůzce spojené s kontrolou váhy začínalo sklenkou šampaňského a smíchem, vedlo přes drobné i větší odříkání k vítěznému konci. A pokud vám výsledky připadají "malé", vyzkoušejte si to na vlastní kůži. Tři dámy jsme vyzvali, aby se o svou jednoměsíční zkušenost podělily se čtenářkami Blesku pro ženy. Na zmrzlinu nemám chuť


Andrea Myslivečková, 38 let 2. května 2006 řekla: "Bojuji s váhou už léta, chci udělat radost svým dětem a žákům - ti budou koukat, až budu štíhlejší. Chci zhubnout 5 kilogramů. Bohužel, miluju sladké a toho se budu muset zříci. Musím říct, že jsem za posledních 12 měsíců přibrala 10 kilo, měla jsem hodně starostí. Dietu postavím na mase a zelenině bez příloh, vystříhám se alkoholu. Beru to jako dobrý start pro další hubnutí." 2. června 2006 řekla: "Před dnešním vážením jsem chtěla strávit noc na hodině spinningu," usmívá se sympatická Andrea. "Krizi jsem měla obden! Musím říct, že mě hodně motivovalo, že bych se před čtenářkami Blesku pro ženy ztrapnila. Nakonec mám opravdu pěkně nastartováno a na zmrzlinu, kterou jsem si pro dnešní den vysnila, vůbec nemám chuť." Hřešila jsem!
Helena Myslivečková, 59 let 2. května 2006 řekla: "Moje motivace? Nechci, aby se mi zvedal žaludek, když se na sebe podívám do zrcadla. Nechci násilím zatahovat břicho, když si vezmu něco hezkého na sebe. Půjdu cestou ukázněnosti a dělené stravy. Hubenější být musím: čeká mně obhajoba titulu ve stepu v kategorii seniorů." 2. června 2006: "Musím říct, že jsem si občas dala vínko a po něm jsem měla hlad. Takže přišla na řadu čokoláda a oříšky... Ráno jsem pak omdlela vztekem na sebe a hrůzou z toho, co jsem udělala, a asi z toho šoku ta kila zase zmizela. Titul mistryně ČR ve stepu v duetu jsem obhájila!" říká energická vítězka hubnoucího maratónu Helena.
Nejdříve šly dolů jen gramy Dagmar Heřmanská, 36 let 2. května 2006 řekla: "Chci se líbit manželovi i našim dětem, chci, aby ze mě měli radost. Volím systém dělené stravy a malých porcí, už s tím mám dobré zkušenosti. Strach mám jen z jednoho - že nevydržím bez sladkého. Chtěla bych zhubnout 4 kila." 2. června 2006: "V takové bezvadné partě musíte udržet motivaci chtíc nechtíc. Zpočátku jsem hubla jen po gramech. Teprve teď cítím, že se to konečně rozeběhlo správným směrem a musím to říct: báječně se srovnalo i "chození na záchod". Nastartováno mám dobře: Isabela nám navíc vyhrožuje, že nás zváží ještě i v září!" usmívá se Dagmar.

Související články