Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hubněte ve správných partiích

Hubněte s námi!
12. června 2006 | 10:00

Zbavte se konečně těch prokletých dvou kilogramů navíc - za pouhé dva dny!

Vadí vám tukové polštářky na bocích a stehnech? Skoncujte s nimi s pomocí naší nové kúry na hubnutí. Jak na to? Snídejte müsli. Oběd si vyberte z receptů, které vám nabízíme. Záchvaty hladu zažeňte tak, že sníte zeleninovou polévku. Hodně pijte! EXTRA TIP: Každý den vypijte jednu sklenici ananasové šťávy nebo našeho ananasového koktejlu. Enzymy nacházející se v tomto ovoci nádherně vyhladí pleť. Jídla pro krásu Mrkev se postará o krásu pleti. Celozrnné produkty brzdí chuť na sladké, vláknina zlepšuje trávení. Mléčné výrobky zase obsahují vápník pro zdravé zuby a kosti. Ananasový koktejl Účinné enzymy pomáhají zbavit tělo škodlivin a pouštějí se i do boje s celulitidou. Při pravidelné konzumaci brzy uvidíte, že se stav vaší pleti zlepšuje.


Na 4 velké poháry potřebujete: * 150 ml ananasové šťávy * 300 ml šťávy z grepu nebo pomeranče * 350 ml minerální vody * 4 lžíce medu Šťávy smíchejte s medem, rozlijte do 4 pohárů a doplňte minerálkou.
Ovocné müsli
Na 1 porci potřebujete: * 100 g čerstvých jahod * 1 kiwi * půlku grepu Ľ 3 lžíce kornfl akes Ľ 300 ml syrovátky Ovoce nakrájejte na malé kousky, smíchejte s kornfl akes a vločkami. Směs zalijte syrovátkou.
Masový špíz
Na 4 porce potřebujete: * 120 g divoké rýže * 400 g krůtích prs Ľ 2 žluté papriky Ľ 400 g cukety Ľ 12 plátků dietního salámu Ľ 4 lžíce olivového oleje Ľ sůl, pepř Zeleninu nakrájejte na kousky a střídavě se salámem a kostkami masa napichujte na špejli. Okořeňte a osmažte na olivovém oleji. Podávejte s vařenou rýží.
Krůtí rolády s broskvovou náplní
Na 4 porce potřebujete: * 4 krůtí řízky * 2 lžičky hořčice Ľ 1 pórek Ľ 425 ml zavařených broskví Ľ 3 lžíce sójových klíčků Ľ 2 lžíce oleje Ľ 1 konzervu (400 ml) kokosového mléka Ľ 2 lžičky vývaru Ľ 1 lžíci rýžového vína Ľ 1 lžíci citronové šťávy Ľ cukr, sůl, pepř, kari Řízky naklepejte a osolte, opepřete, posypejte kari a potřete hořčicí. Pórek nakrájejte na kolečka, broskve na kostky, klíčky propláchněte horkou vodou. Na naklepané řízky dejte broskve a polovinu pórku, klíčky, zaviňte do rolky a zafixujte nití a párátky. Roládu osmažte, přilijte kokosové mléko a duste asi 10 minut. Maso udržujte teplé. Zbylý pórek a 2 lžíce šťávy z broskví přidejte do výpeku a chvilku vařte. Osolte, opepřete, přidejte cukr a kari. Podávejte s rýží.

Související články