Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zbavte se toxinů

27. února 2006 | 10:00

Bez jedů a jiných škodlivin v těle se budete cítit mnohem lépe!

Cítíte se malátná, nemocná a nemáte na nic chuť? Nadešel čas zbavit tělo škodlivých látek. V případě únavy bývají často na vině nashromážděné pozůstatky látkové výměny, jedy z okolí nebo neodbourané zbytky léků. Proti nim můžete bojovat pravidelným odstraňováním toxinů. Syrová strava Vzdáte-li se živočišných tuků, odlehčíte tím svému trávení. Udělejte si jednou týdně ovocný a zeleninový den a vynechejte jakoukoliv jinou stravu. A nezapomeňte dodržovat pitný režim, tedy vypít 2 až 3 litry vody za den. Česnek Ředí krev a umožňuje její lepší průtok. Takto jedy lépe odstraníte: 40 g česneku oloupejte a prolisujte, zalijte 200 ml lihu. Po deseti dnech přeceďte a denně užívejte 20 kapek rozmíchaných ve sklenici vlažného mléka. Bylinkové koupele Podporují prokrvení organismu, a tím i odplavování toxických látek z těla. Vyzkoušejte přísady se smrkovým jehličím nebo s rozmarýnem. Příjemně voní a prospívají organismu. Čaj Bylinkový čaj uvolňuje zbytky látkové výměny z tkání a vyplavuje je z těla spolu s velkým množstvím tekutiny. Smíchejte 20 g černého bezu, pampeliškových listů, březové kůry, řebříčku a kopřivy. Dvě lžíce této směsi zalijte vařící vodou. Po 10 minutách sceďte a popíjejte. Lymfodrenáž Prostřednictvím lymfy se odplavují nečistoty a jedy. Pořádně si nechte vyčistit lymfatické uzliny, uvidíte, že se budete cítit lépe. Pryč se stresem I stres ovlivňuje vyplavování toxinů z těla. Proto se naučte častěji říkat NE. Večer se vždycky uvolněte, dopřejte si něco dobrého a nedělejte si kvůli tomu výčitky.


Víte, že... MRKEV působí močopudně a zároveň se používá jako projímadlo. Proto je účinným prostředkem při odstraňování močových kamenů, ovlivňuje i revmatické problémy a pomáhá při ischemické chorobě srdeční.
POZOR NA JOULY saláty bramborový s majonézou 100 g 880 kJ sýrový holandský 100 g 550 kJ hanácký 100 g 620 kJ pochoutkový 100 g 1 420 kJ

Související články