Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Rifle menší o 3 čísla

U vánočního stromečku byla paní Gabriela ještě jako baculka
16. ledna 2006 | 10:00

"Váhu, kterou jsem měla navíc, už bych nikdy nechtěla," přiznala Blesku pro ženy paní Gabriela

Paní Gabriela Kempová z Českého Těšína si pravidelně kupuje Blesk pro ženy, který považuje za skvělý časopis. Nejvíce se jí líbí rubrika"Úspěch", ve které se mohou čtenářky pochlubit se svým vítězstvím nadpřebytečnými kilogramy. Čtenářka Gabriela měří 165 cm a před sedmi lety vážila 98 kilogramů. Není divu, že při této váze začala mít zdravotní potíže, a proto se rozhodla zhubnout. Zvolila dosti drastickou metodu. Každý den půl hodiny cvičila a skoro nic nejedla. Ke svému velmi chudému jídelníčku paní Gabriela dodává, že jí bylo z hladu občas i špatně a dnes by už rozhodně nic takového nepodstoupila. Zdraví je jí přednější. Navíc ví, že tehdy dělala jednu podstatnou chybu - ráno vůbec nesnídala. "Ráno se musí jíst, jinak nemá člověk žádnou energii. Dnes se snažím si svoji váhu 72 kilogramů udržet," říká čtenářka. V současné době se snaží nejíst po 17. hodině, přes den vypije hodně bylinkových čajů - někdy až 3 litry denně (odborníci doporučují 2-3 litry vody denně - pozn. red.). Ovšem s pravidelným cvičením už trochu polevila. Začala totiž pracovat v zaměstnání, při kterém už jí na to nezbývají síly.


Jídelníček paní Gabriely ráno: káva svačina: jablko oběd: malá porce běžného oběda svačina a večeře: ovoce a zelenina (Pozn. red.: V tomto jídelníčku výrazně chybí potraviny bohaté na vápník - mléčné výrobky, tvaroh apod. Hrozí proto riziko vznikuosteoporózy. Také by měl obsahovat víc kvalitních bílkovin - bílého masa a ryb.) TIP NA MOTIVACI PANÍ GABRIELA SI KOUPILA RIFLE O TŘI ČÍSLA MENŠÍ A HUBLA TAK DLOUHO, DOKUD SE DO NICH NEVEŠLA.
Také jste úspěšně zhubla? Napište nám o tom! Zveřejníme jen ty příspěvky, k nimž nám pošlete i fotografie dokazující Váš úspěch. Příspěvky zveřejněné v této rubrice odměňujeme honorářem 500 Kč. Pište na adresu: Blesk pro ženy, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Na obálku napište: Zhubla.

Související články