Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Simona Krainová: U cvičení se odmítám trápit

6. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Známe to všichni. Konec ledna – nejvyšší čas přiznat, že předsevzetí daná v silvestrovském opojení jsou zase ta tam. A protože nejčastěji si slibujeme, že zlepšíme svou kondici, zjišťovali jsme, jak jsou na tom slavní.

Modelka Simona Krainová (39) prožívá hektické období. Před čtyřmi měsíci se jí narodil druhý syn, za pár týdnů ji čeká velká oslava čtyřicátých narozenin. Kdo jiný by mohl říct, že je v jednom kole a na cvičení nemá čas. Přesto má Simona chvíli porodu opět postavu jako lusk. Jak to dělá?

„Po prvním těhotenství jsem posilovala doma pod dohledem trenéra. Když se na podzim narodil Bruno, zvažovala jsem, jak se co nejrychleji dostat zpátky do formy,“ začíná dvojnásobná matka a modelka. Druhý syn jí prý zahýbal s  postavou víc než první Max. „Poporodních kil mám na shazování víc. S Brunem jsem už v pátém měsíci měla větší břicho, než těsně před prvním porodem,“ přiznala Simona.

Autor: Michaela Feuereislová

I proto, že návštěvu fitcenter plných lidí, kteří se potí a trápí na posilovacích strojích, nikdy v lásce neměla, vyzkoušela Simona vibrační plošiny, na které natrefila v nových studiích VIBROSTATION.

„Poprvé jsem tohle vibrační studio navštívila v jednom obchodním centru. Od té doby chodím pravidelně a jsem z toho unešená. Žádné převlékání, pocení, dokonce se nemusím ani odličovat. Klasické vibrační stroje znám léta, ale tady prostě nastoupíte na plošinu a necháte vibrace, aby vám formovaly postavu a bez námahy pomáhaly hubnout,“ říká spokojeně krásná blondýna. Ideální je pro ní hlavně to, že po cvičení může hned pokračovat ve svém nabitém rodinném i pracovním programu. 

Autor: Michaela Feuereislová

Autorizovaná studia VIBROSTATION najdete v Praze v City Empiria vedle OC Arkády, OC Galerie Harfa, NC Europark Štěrboholy a dále ve městech Pardubice, Brno, Uherské Hradiště, Olomouc a Prostějov. Vibrostation se na svých stránkách chlubí, že za 30 minut spálíte až 350 kalorií. Je to tak? „Můžu potvrdit, že mě skutečně pomáhají hubnout,“ potvrzuje modelka, které by dvojnásobné mateřství a blížící se jubileum nikdo nehádal.

Tip: Jak jste na tom s hubnutím a pevnou vůli vy?
Pražská studia teď mají pro všechny nové zákazníky 30 minut na zkoušku zdarma. Stačí zavolat a objednat se na telefonním čísle 775 876 000. Pokud máte zájem o nákup plošiny Vibrostation volejte 775 876 260.

www.vibrostation.cz