Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Skvělá vychytávka: Užitečné pásy pro formování postavy

12. listopadu 2012 | 05:00
Prezentace klienta |

Je vědecky dokázáno, že lidé, kteří jsou nespokojeni se svou postavou, jsou mnohem méně sebevědomí než ti, kteří svoji postavu považují za optimální. Vytvarujte si ji proto k obrazu svému s pomocí vibračních a saunovacích pásů.

Se svou postavou není stoprocentně spokojená asi žádná z nás. Nezáleží na tom, zda je nám dvacet či padesát. Trápí nás povolené břišní svaly, silná stehna, nezpevněné pozadí. Jenže k pravidelnému cvičení se prostě přinutit nedokážeme.

Skvělou zprávou je, že teď už se ani nutit nemusíme. Formovat postavu totiž můžeme v pohodlí domova. Bez bolesti, potu i pohrdavých pohledů.

Pořiďte si i vy některý z přístrojů pro krásnější a přitažlivější postavu a získejte zpět ztracené sebevědomí! Je to tak snadné! Na e-shopu Netmedik.cz si vybere každý.

NÁŠ TIP

Sauna pás Solution 2 v 1

Pásy na hubnutí a zpevnění břicha, stehen a hýždí. Posilují a pomáha formovat postavu komplexně a efektivně
Autor: Netmedik.cz

Sauna pás Solution 2 v 1 je všestranný pomocník při hubnutí a formování postavy. Nabízí inteligentní systém řízení, možnost nastavení rychlosti masáže, vibruje, masíruje a posiluje celé tělo. Generátor infračerveného dlouhovlnného záření dokáže produkovat potřebné horko a umožňuje energii proniknout do podkožních tkání do hloubky 4-7 cm, tím je dochází k pocení. Magnetická vibrační masážní terapie zase ulevuje od bolesti svalů, zmírňuje projevy únavy a podporuje metabolismus.

Masážní pás pulsní BLS

Pásy na hubnutí a zpevnění břicha, stehen a hýždí. Posilují a pomáha formovat postavu komplexně a efektivně
Autor: Netmedik.cz

Masážní pás pulsní BLS pro hubnutí břicha a zpevnění svalů.  Lze aplikovat i na ruce, nohy a TENS terapii dalších částí těla. 6 masážních programů,  5 stupňů pulsní intenzity TENS,  tento pulsní masážní přístroj v sobě spojuje účinky masážního přístroje pro redukci tuku a navíc díky vysílaným elektrickým pulsům přispívá k budování pevných svalů.

Sauna pás TRIO

Pásy na hubnutí a zpevnění břicha, stehen a hýždí. Posilují a pomáha formovat postavu komplexně a efektivně
Autor: Netmedik.cz

Sauna pás TRIO zlepšuje krevní oběh, zrychluje metabolismus podkožních buněk a odbourává přebytečný tuk v partiích které jsou označovány jako problematické - břicho, bedra, boky, stehna a horní část paží. Navíc ulehčuje od bolesti svalů a probouzí pocit celkové relaxace po náročném dni. Díky jednoduchému a přehlednému ovladači lze pohodlně měnit teplotu od 35 st až do 65 st Celsia a samozřejmě si můžete nastavit čas saunovací terapie.