Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vychytané pomůcky vám konečně pomohou zhubnout!

3. října 2012 | 10:36
Prezentace klienta |

S kily navíc bojujeme stále. Teď jsou tu ale praktičtí pomocníci, kteří nám mohou účinně pomoci. Navíc v pohodlí domova, kde zůstáváme skryti všem těm nepříjemným pohledům.

Zdravé hubnutí samozřejmě spočívá především v pravidelném pohybu, cvičení, úpravě jídelníčku a také zvolení vhodného přístroje na zpevnění a zformování břicha i celé postavy.

Tvarování postavy nebylo nikdy snadnější! Populární e-shop netmedik.cz teď nabízí velmi kvalitní přístroje nejen na hubnutí, ale pro odstranění celulitidy, zpevnění těla, omlazení a revitalizaci.

Infra magnetická masáž účinně odbourá tuky

Masážní přístroj IMF-12 ke spalování tuků je také velice účinný v boji s celulitidou. Je lehký a velmi dobře ergonomicky řešený pro domácí auto-terapii. Pogumovaná rukojeť je velmi příjemná do ruky a i díky tvaru přístroje lze účinně masírovat i ty partie, kam se s jiným masážním přístrojem nedostanete.

Vše pro hubnutí a formování postavy - nejefektivnější přístroje, které pomohly již mnoha tisícům zákazníkům po celém světě
Autor: Netmedik.cz

Je vybaven 12 infračervenými body pro aktivaci krevního oběhu a 4 silnými magnety pro zrychlení buněčného metabolismu, čímž dochází k účinnému spalování přebytečného tuku v masírovaných oblastech. Díky plynulé regulací vibrací si můžete nastavit stupeň masáže dle vašich potřeb a místa masáže. Navíc máte možnost použít nástavec k masírování obličeje a další pro masáž těla - tento nástavec je vybaven otáčivými kuličkami, které umožňují plynulý pohyb při masáži a činí ji ještě příjemnější. Přístroj díky Infračervenému světlu lze velmi dobře aplikovat i při potížích s klouby, artrose atp.

Vytvarujte nohy, paže, břicho i záda

Infra sauna na nohy, paže, břicho a záda je moderní přístroj umožňující redukci váhy a formování postavy bez jakýchkoli vedlejších účinků. Infračervená sauna používá infračervené záření pro přímý ohřev tkání do hloubky. Záření, které vyzařuje je nastaveno co nejblíže lidskému záření tak, aby tělo mohlo absorbovat co nejvíce infračervených paprsků, které se dostanou k pokožce.

Vše pro hubnutí a formování postavy - nejefektivnější přístroje, které pomohly již mnoha tisícům zákazníkům po celém světě
Autor: Netmedik.cz

Bylo vědecky dokázáno, že infračervené záření je jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších metod pro hubnutí a formování postavy. Infračervené záření dokáže prostoupit až 5cm pod povrch lidského těla a tam zahřívat a stimulovat jednotlivé buňky. Infračervené záření zlepšuje krevní oběh a zrychluje látkovou výměnu v organismu. Zrychlená látková výměna a zahřívání tukových buněk vede k jejich rychlejšímu odbourávání a tím pádem také k formování problematických partií lidské postavy. Infračervené záření má také prokázané léčivé detoxikační
účinky.

Další variantou jsou sauna šortky TL-2005G-H. Ty generují teplo společně s úplnou infračervenou terapií, kdy teplota dosahuje 70°C, energie proniká 4 – 7 cm do svalů a zcela rozpouští přebytek tuku. I ony nabízejí mnoho výhod tradiční sauny, ale mají oproti ní jednu velkou výhodu: teplo si můžete vychutnat doma! Navíc ho můžete zaměřit právě na ty části těla, na kterých jej potřebujete nejvíc. Tato přenosná sauna je vhodná pro oblast břicha, pasu, zad a boků.

Pořídit si můžete i sauna pás TRIO. Získáte tak možnost pečovat nejen o břišní a bederní partie, či boky, jak je tomu u ostatních podobných přístrojů, ale můžete současně bojovat proti celulitidě na nohách, nebo pracovat na zeštíhlení paží - a to díky dalším dvěma přídavným pásům, které s přístrojem obdržíte.