Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeli jsme za Vás - Revoluční metoda hubnutí

hubnutí
30. května 2011 | 10:00
Prezentace klienta |

Tukové buňky umrznou! Zbavit se zcela křídel či madel lásky, pivního břichu či bříška přetékajícího přes džíny během jediné hodiny? Zní to jako sci-fi či krásný sen, viďte?

Avšak nikoliv sci-fi! Nová realita! Také v Česku již konečně funguje takzvaná "neinvazivní liposukce zmražením tukových buněk", tedy nová, revoluční a zároveň nejúčinnější metoda bezbolestného odstraňování tuků. Drastickým chirurgickým zákrokům či úporným dietám odzvonilo - žádné řezání, žádné jizvy, jen hubenější tělo za čtvrtinu ceny.

Kdo tuto novou metodu vyzkoušel?

Pavla (34 let) pochází z pražského Žižkova a je vedoucí obchodu s dámskou módou. Ačkoliv občas zajde s kamarádkami cvičit a snaží se také v rámci možností dodržovat nějakou tu životosprávu, zatoužila po razantním zeštíhlení v oblasti bříška, aby se také vešla do některých velikostí kousků, které sama v prodejně nabízí. Pavla se však necítí na invazivní zákrok, jakým je klasická liposukce, neboť ji ani nepotřebuje, neb netrpí nadměrnou obezitou. Pavla má jen má poněkud větší bříško, které zarputile odolává jakýmkoliv snahám o jeho redukci. Hledala tedy skutečně účinnou metodu, při které však nehraje hlavní roli skalpel a neteče při ní krev!

Co zabralo?

Doporučili jsme revoluční metodu neinvazivního hubnutí – kryolipolýzu neboli „liposukci“ zmražením tukových buněk. To znamená, že aniž by se poškodily okolní tkáně, se přístrojem za aplikace vakua ochladí tukové buňky natolik, že začnou sami odumírat a během 6 týdnů se přirozeným obranyschopným mechanismem organismu odklidí z těla ven.
Více na www.liposukce-zmrazenim.cz

Jak to probíhalo?

Pavla měla ze slova "zmražení" zpočátku drobné obavy, ale na konzultaci s lékařským personálem před zákrokem, kde s Pavlou nejdříve podrobně probrali její zdravotní stav a proceduru jí dopodrobna vysvětlili, ihned zábrany ztratila. Následovalo vyměření ošetřované oblasti pro určení velikosti aplikované hlavice přístroje. Pak už jen zbývala ochranná gelová blána na ošetřovanou partii a hlavice přístroje nasála tukovou vrstvu na Pavliném břiše. Ta se 60 minut chladila, zatímco si Pavla listovala časopisy.

Gelová blána chránící pokožku před chladem
Autor: salon YES VISAGE

Gelová blána chránící pokožku před chladem

Hlavice aplikátoru nasaje ošetřovanou tukovou řasu
Autor: salon YES VISAGE

Hlavice aplikátoru nasaje ošetřovanou tukovou řasu

Nasátá část se hodinu “chladí”
Autor: salon YES VISAGE

Nasátá část se hodinu “chladí”

Jaké byly pocity?

"Nejdříve to trochu zatáhlo, když hlavice přístroje nasála můj tuk na břiše a také to trochu chladilo, ale zhruba  po deseti minutách již nebylo nic cítit. Pak až když se hlavice sundávala, tak také zhruba deset minut po zákroku jsem cítila mírnou bolest, ale ne natolik, abych nemohla pokračovat v mém dni.   

Slovo doktora

Jedná se o metodu neinvazivní, tedy bez chirurgického zákroku a zcela bezpečnou. Nemá téměř žádná omezení zdravotní a nezvyšuje ani hladiny cholesterolu či triglyceridů. Za touto technologií stojí rozsáhlé klinické výzkumy, které prokázaly, že u kryolipolýzy, neboli lidsky "liposukce zmražením tukových buněk", se již po prvním zákroku množství tukových buněk v podkoží sníží minimálně o 25 %  a to, na rozdíl od ostatním způsobů bezbolestného hubnutí, prokazatelně u všech. Tukové buňky jsou zcela odstraněny a výsledek je v dané oblasti trvalý. Klient po zákroku nemusí dodržovat žádný speciální režim, ale když už se jednou rozhodl pro hubnutí, měl by si začít svou životosprávu hlídat .

Co následovalo?

Velkou výhodou je, že nebylo potřeba držet žádnou speciální dietu, pitný režim ani pohybovou aktivitu. "Světe div se, ono to funguje, a "jen tak" prostě to bříško opravdu zmizelo! Samo! Dokonce s přehledem dopnu i džíny, se kterými jsem se nadobro rozloučila. Kdybych to nezkusila sama, nevěřila bych tomu", svěřuje se Pavla s nadšením.

Kam na proceduru?

Pavla vyzkoušela tuto horkou novinku v salonu YES VISAGE, který tuto patentovanou technologii v Praze, Brně a Ostravě v únoru tohoto roku Česku představil.  
Více na www.yesvisage.cz

Foto před zákrokem a výsledek 2 měsíce po zákroku
Autor: salon YES VISAGE

Foto před zákrokem a výsledek 2 měsíce po zákroku

Související články