Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdeněk Vančura: Konečně už nefuním!

Fotografie
29. března 2011 | 13:08

Pan Zdeněk (33) se chystá v cvičení pokračovat i po skončení reality show. Fyzičku, kterou získal během dvou měsíců v naší reality show, už nechce ztratit. Naopak chce do cvičení zapojit i své děti.

Zdeněk Vančura (33), dispečer, Horní Počernice
Původní váha: 114 kg
Po 2 měsících: -8 kg (106 kg)


Co si pořídíte za výhru 5000 Kč?

Výhra půjde do rodinného rozpočtu, vždyť bez jejich podpory bych to asi nezvládl! A taky samozřejmě vyvezu svoji Martinku, které moc děkuji, na nějaký hezký víkend. Zatímco já jsem trávil spoustu času v posilovně, ona se starala o děti a fandila mi. Mám ji strašně moc rád.

Co vám reality show dala a co vzala?

Především mi dala pohyb. A naučil jsem se pravidelně jíst a pít (vodu). Vzala mi strašně volného času,  4 hodiny 4x týdně, (cesta na cvičení, cvičení, cesta domů). Teď mám cvičení blíž, tak 10 minut, tak to bude pohoda.

Jak chcete vypadat za rok?
Chtěl bych být "docent", tedy dostat se na váhu pod metrák, tak na 95 kg. Už mám koupenou permanentku na dva roky do fitka, kde budu již bez trenérů pokračovat v cvičení. Zároveň do wellness budou chodit se mnou i děti a já už konečně při společných hrách nebudu funět jak lokomotiva.

Tip pro čtenáře:
Začít s dietou je dobré pod dohledem odborníka.
Já třeba mohu říct, že mě Vláďa Valouch a jeho kolektiv naučil ve cvičení snad všechno, včetně správného dýchání, a teď už mohu pokračovat sám.
Samozřejmě se stane, že se vám nechce jít cvičit, ale musíte se prostě přemluvit a musíte jít. Jak vynecháte jednou, vynecháte i jindy.
Lenost je to nejhorší, co může člověka potkat (vím, o čem mluvím), ale když začnete cvičit tak po pár minutách jedete jak šroub a o lenosti nevíte nic.
Je to někde v hlavě, jen to najít a správně se nastartovat.

Diskuse ke článku
.
Související články