Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Miroslava Minaříková : Přišla i dvoudenní krize!

Fotografie
29. března 2011 | 12:57

Paní Miroslava (46) hubla s krabičkovou dietou Dietmenu. I když je s úbytkem spokojená, ráda by shodila ještě dva kilogramy.

Miroslava Minaříková (46), manikérka, Zlín
Původní váha: 71 kg
Po 2 měsících: - 8,5 kg


Co si pořídíte za výhru 5000 Kč?

Udělám si radost a s manželem si užijeme hezký wellnes víkend zřejmě v Luhačovicích.  Ty dva měsíce byly docela náročné a manžel mi celou dobu fandil. Chci potěšit proto i jeho. Už se vidím, jak odpočívám ve  vířivce se sklenkou šampáňa!

Co vám reality show dala a co vzala?
Vzala mi kilogramy a dala mi velkou chuť do života. Potěšily mě telefonáty zcela neznámým lidí, kteří mi vyjádřili podporu a obdiv. Nejtěžší bylo odhodlání začít a překonat dvoudenní krizi, kdy mě tělo nechtělo poslouchat. Najednou odmítalo cvičit. Ale i to se srovnalo.

Jak chcete vypadat za rok?
Přesně tak, jako právě teď. Cítím se báječně po fyzické i psychické stránce. Každou ženu potěší, když dobře vypadá. Ráda bych zhubla ještě dva kilogramy. Zatím jsem chodila cvičit 5x týdně a možná snížím návštěvy na 3–4krát.

Tip pro čtenáře:
Rozhodující je chtít se sebou něco dělat. Naštvat se na sebe a začít! Z vlastní zkušenosti doporučuji nedělat nic bezhlavě, ale poradit se s odborníky. Řečí okolo si člověk nesmí všímat, musí se soustředit sám na sebe. Krize nemine zřejmě nikoho, ale vždycky trvá jen chvíli. Velkou roli sehrává motivace – abych dobře vypadala, cítila se lépe a mohla si obléci těsnější triko nebo kalhoty. Když mě chytla lenora, vždy jsem si řekla: musíš! Jak jednou cvičení vynecháte, říkáte si to častěji a častěji.“

Autor: str, Klena
Diskuse ke článku
.
Související články