Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miloslava Johanesová: Zhubla 15 kilo, je druhá nejúspěšnější

Fotografie
29. března 2011 | 11:47

Miloslava hubla s potravinovými doplňky dr. Staňka. A rozhodně úspěšně. Za dva měsíce zhubla více než 15 kilogramů a chystá se v dietě pokračovat i po skončení naší reality show.

Miloslava Johanesová (49), úřednice, Klášterec nad Ohří
Původní váha: 117 kg
Po 2 měsících:  -15, 1 kg (101,9 kg)


Co si pořídíte za výhru 5000 Kč?
Určitě si pořídím část nového šatníku.

Co vám reality show dala a co vzala?
Seznámila jsem se se skvělým člověkem, dr. Staňkem, získala jsem lepší pocit, více životního optimismu a nekonala se ani žádná jarní únava. Vzala mi trochu soukromí, ale to prostě k reality show patří.

Radostnou zprávou pro mě bylo to, že nemusím do posilovny, chodit do fitka nebo cvičit. Tahle dieta je skvělá i v tomto ohledu, stačí běžný pohyb jako uklízení, chození do práce apod.

Jak chcete vypadat za rok?
Dále budu pokračovat s dr. Staňkem až do zdárného konce, mým cílem je dostat se na 85 kilo. A v každém případě chci poděkovat všem, co mi drželi palce.

Tip pro čtenáře:
Nenechávejte vše na sobě, trápit se hlady nemá význam. Svěřte se do rukou odborníků. A určitě alespoň vyzkoušejte tyčinky Guareta, dají se koupit v některých lékárnách nebo přes internet. To je prostě zázrak! Bez hladovky se mi podařilo to, co nikdy předtím, za dva měsíce přes 15 kilo dole! Nečekejte na začátek měsíce nebo na pondělí nebo na nějaký velký třesk, když chcete hubnout, začněte hned teď.

Autor: str, Klena