Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalá postava BEZ CELULITIDY. Modelky jdou příkladem.

28. června 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete zhubnout? Trápí vás tukové polštářky a celulitida, tzv. pomerančová kůže? Navštivte tedy Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO, kde vás těchto problémů zbaví. Rychle a bez bolesti. Přesvědčila se o tom i expřítelkyně Leoše Mareše Gábina Dvořáková, také Agáta Hanychová, zpěvačka Kamila Nývltová a další jiné populární krásky.

Čas letních dovolených je tu. Představa těla v plavkách spoustu mužů a žen děsí. Dobře zvolený outfit leccos skryje, ale na pláži dojde na tvrdou pravdu. Jak zhubnout rychle a bez mučení, zajímá řadu z nás.

Nabízí se klasická chirurgická liposukce, ale ta se nemusí každému zamlouvat. Kdo by se chtěl nechat řezat? Nemluvě o hospitalizaci, anestézii, podlitinách, nezbytné rekonvalescenci a hlavně několikaměsíční bolesti.

Místo bolesti ultrazvuk!

Naštěstí si už lze vybrat jinou, vysoce účinnou, efektivní a mnohem šetrnější alternativu. Kavitace nebo-li bezbolestná liposukce ultrazvukem je metoda neinvazivní a bezpečná, mimořádně vhodná právě k redukci tukových polštářků a zbavení celulitidy. A navíc! Nebolí a výsledky jsou jasně viditelné již po prvním ošetření. Po absolvování procedury pak normálně pokračujete v jakýchkoliv činnostech.

Slim & Go
Autor: Slim & Go

Vysoce specializované Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO sídlí na Praze 1 u Karlova mostu, nedaleko Malostranského náměstí. Pracuje se tu s nejúčinnějšími stroji té nejvyšší řady a specifikace. Nabízí ošetření bříška, boků, stehen, zadečku, lýtek, rukou i zad. Právě nyní si můžete zakoupit výhodné balíčky „Do plavek“, „Bříško pryč“ a „Sexy nožky“. Ceny nejsou rozhodně přehnané, začínají totiž na 1.990 Kč za partii. A při větším rozsahu klesá celková suma.

Na internetových stránkách www.slimngo.cz lze zhlédnout instruktážní video, jak samotná bezbolestná liposukce probíhá. Založena je na ultrazvukové technologii, která narušuje podkožní tukové buňky. Tuk prochází metabolickými přeměnami a spolu s vodou ho tělo využije jako zdroj energie. Volné mastné kyseliny zpracují játra, stejně jako se to děje u jídla. Působením ultrazvuku buňka praskne a tuk se pak přes játra a ledviny dostává do lymfatického systému a klasickou cestou, močí, se vyloučí z těla ven. Zdravý člověk se vypořádá s uvolněným tukem naprosto přirozeně. Při těžkém poškození jater a ledvin se ultrazvuková liposukce samozřejmě neprovádí.

Slim & Go
Autor: Slim & Go

Jak zázrak funguje?

Klient nejprve vyplní zdravotní dotazník. Masérka posléze změří problematickou, k liposukci určenou partii. Jako první přichází na řadu lymfatická masáž. Pak se na danou partii nanáší vodivý gel a po něm masérka přejíždí střídavě ultrazvukovou sondou a hlavicí s vakuem. K tomu musíte po celou dobu procedury držet speciální ultrazvukovou tyčinku. Zpočátku jakoby v hlavě uslyšíte vysoké nepříjemné pískání. Ovšem při představě, že to asi „praskají“ tukové buňky, si na to jistě rychle zvyknete. Navíc ve vkusně zařízené místnosti hraje příjemná hudba. Nic vás nebolí. Spíše vám to připomíná příjemnou hřejivou masáž.

Ošetření trvá 40 minut. Po kavitaci si vyberete z několika druhů zábalů a pak již vás masérka zabalí do fólie. Obléknete si speciální drenážní kalhoty, které se nafukují a vyfukují směrem od chodidel až po bříško. Tím se řádně rozproudí lymfatický oběh. Přes lymfatický systém se totiž následně dostává tuk ven z těla. Určitě si užijte půlhodinku tohoto „nadnášejícího“ pocitu a relaxujte.

Slim & Go
Autor: Slim & Go


Po uplynutí lymfodrenáže přichází na řadu závěrečné přeměřování. Běžně dochází po absolvování procedury k úbytku 2 až 6 cm. Záleží na typu postavy, ale i na typu vašeho tuku. Důležité je několik dní, před zákrokem i po něm, dodržovat pitný režim na 2 a půl litrech. Vyvarovat se alkoholu, omezit kávu, černý čaj a preferovat lehčí jídla. V průběhu týdne po proceduře se stále vyplavují tuky z těla ven a ubývají tak ještě další centimetry. A pozor! Kavitace rozhodně nemá jojo efekt.

Značka ideál: Pokud nebudete mít žádný úbytek, tak neplatíte nic. Ale věřte, že to funguje. SLIM & GO, tuky odsud vyženou!

Více informací naleznete zde.