Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

Štíhlá a fit

14. ledna 2009 | 12:49

Po Vánocích se bohužel obvykle cítíme, jako bychom měly o 20 kg více. Toužíme po jediném – zase shodit... Pokud se ale letos na hubnutí patřičně vyzbrojíte, budete vypadat ještě lépe, než před svátky, a to bez drastických diet.

Zeštíhluje a tvaruje
Krém by vám měl pomoct při vašich snahách zbavit se vánočních kil navíc. Nezhubne za vás, to neudělá nikdo, ale pomůže vám s tvarováním postavy. My Silhouette! Zeštíhlující a remodelační gel-krém patří do řady Nivea a koupíte ho za 240 Kč.

Zeštíhlující a remodelační gel-krém My Silhouette! patří do řady Nivea a koupíte ho za 240 Kč.
Autor: archiv firmy

Zpevňuje při sprchování
I při tak oblíbené a relaxační činnosti, jakou je sprchování, můžete pro své tělo něco udělat. Pomůže vám k tomu Zpevňující sprchový šampon Firming Massage, značky Nivea. K dostání je ze doporučenou cenu 140 Kč.

I při tak oblíbené a relaxační činnosti, jakou je sprchování, můžete pro své tělo něco udělat. Pomůže vám k tomu Zpevňující sprchový šampon Firming Massage, značky Nivea.
Autor: archiv firmy

Čaj pro vaši linii
Nový čaj Slim program je doplněk stravy, který přirozeným způsobem napomáhá hubnutí. Pitná kúra trvá 15 dní a je rozdělena na dvě etapy – čištění organismu a podporu odbourávání tuků. Základ tvoří zelený čaj a čaj Pu-erh. Za balení po 30 sáčcích zaplatíte 89 Kč.

Skvělý na citlivou pokožku
Asi jste se již smířila s tím, že díky nestandardnímu stavu vaší kůže, jste ochuzena o různé výrobky. Pro zpevňující produkty to už neplatí, protože si můžete pořídit pH5 Intenzivní zpevňující mléko pro citlivou pokožku od Euceriun. Tento výrobek můžete koupit za 449 Kč.

Máte citlivou pokožku? Nevadí, můžete si pořídit pH5 Intenzivní zpevňující mléko pro citlivou pokožku od Eucerinu.
Autor: archiv firmy

Zbaví vás pomerančové kůže
Považujete celulitidu za chybu na kráse? S její opravou by vám mohl pomoct užitečný korektor celulitidy Trilaser Anew Clinical, Avon, za 649 Kč.

Považujete celulitidu za chybu na kráse? S její opravou by vám mohl pomoct užitečný korektor celulitidy Trilaser Anew Clinical od Avonu.
Autor: archiv firmy

Zmenší bříško
Po svátcích chcete zhubnout, ale bříško ne a ne pryč? Zkuste to se Zeštíhlujícím gelem na bříško Enja Slim Gel od firmy Dermacol. Stojí 199 Kč.

Zkuste zpevnit bříško se zeštíhlujícím gelem Enja Slim Gel od firmy Dermacol.
Autor: archiv firmy

Doušek po doušku
Slim Cup je patentem chráněná emulze přírodních olejů, která pomáhá prodloužit pocit sytosti po jídle. Dávku můžete vypít přímo z kelímku nebo přidat do kávy, čaje, jogurtu apod. Balení obsahuje 30 kelímků po 7,5 ml. Doporučená cena je 723 Kč.

Slim Cup je patentem chráněná emulze přírodních olejů, která pomáhá prodloužit pocit sytosti po jídle.
Autor: archiv firmy

Vyhladí celulitidu
Máte problémy s nepěknou hrbolkatou kůží, s celulitidou? Nebojte, nejste sama. Můžete s ní bojovat s pomocí různých výrobků. Jedním z nich je Vyhlazující sprchový gel Enja Anti-Cellulite Shower Gommage, Dermacol, který koupíte za 99 Kč.

S celulitidou zatočí třeba vyhlazující sprchový gel Enja Anti-Cellulite Shower Gommage, Dermacol, který koupíte za 99 Kč.
Autor: archiv firmy

Fruitisimo Fresh Bar vám pomůže s "vánočními" kily
Fruitisimo Fresh Bar nabízí návštěvníkům nový originální nápoj Slim Jim za akční cenu 79 Kč. Mix jablečné, ananasové a jahodové šťávy je připraven speciálně s důrazem na redukci hmotnosti a navrácení ztracené rovnováhy organismu.

Fruitisimo Fresh Bar nabízí návštěvníkům nový originální nápoj Slim Jim za akční cenu 79 Kč.
Autor: archiv firmy

 

Autor: připravila: lap, mif
Klíčová slova: bpž;dieta;hubnutí;
Diskuse ke článku
.
Související články