Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete se při cvičení bavit? Pořiďte si trampolínu!

24. dubna 2013 | 15:00

Sterilní fitness centra nejsou nic pro vás? U sportu se chcete především bavit? Pak je nejvyšší čas pořídit si trampolínu. Nejde jen o módní záležitost, ale i o skvělou pomůcku pro hubnutí a odbourání stresu. A zamilují si ji i vaše děti!

Je prokázáno, že trampolíny dokáží divy s naším tělem i myslí. Tohle jsou jen některé z jejich schopností:

1. Pomáhají vyplavit endorfiny, a tak vám skákání na nich během pár minut zvedne náladu. Vyzkoušeno!

2. Cvičení na nich vám pomůže rovnoměrně zpevnit postavu a shodit kila. To všechno bez hodin mučení na strojích...

3. Půlhodinka skákání večer po práci nebo o víkendu vás osvěží a zbaví příznaků stresu. Tenhle efekt jistě ocení celá rodina.

Trampolína s ochrannou sítí, 183 cm.
Autor: sportnanetu.cz

Máte zahradu nebo chatu? Pak určitě zvolte větší trampolínu s průměrem přes čtyři metry. Unese až 120 kilo a je přizpůsobená venkovnímu prostředí. Bonus? Snadno si ji sami sestavíte.

Jestli zahradu nemáte, nezoufejte! Některé menší trampolíny (s průměrem do dvou metrů) se dají využít i v interiéru. Hodí se pro fitness, ale můžete s nimi udělat radost i svým ratolestem.

Záleží vám na jejich bezpečí? Doporučujeme trampolínu pořídit v setu s ochrannou sítí: ta zajistí vám i vašim dětem klidné sportování bez jakéhokoli rizika. Sítě navíc bývají odolné i proti UV záření.

Opravdoví fajnšmekři pak možná ocení speciální trampolínu ve tvaru obdélníku a v netradičních rozměrech 510 x 368 cm - nebo třeba dětský stan na trampolínu, díky kterému bude skákání zase o něco zábavnější.

Kompletní nabídku trampolín a doplňků k nim najdete zde.

Autor: mab
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...