Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalé tělo? Vycvičte si ho pomocí Bosu!

6. května 2013 | 13:00
Prezentace klienta |

Zumba se stala velmi atraktivním a oblíbeným cvičení. Pokud je na vás ale příliš taneční, vyzkoušejte novou formu - Bosu! K lepším výsledkům vám pak dopomůže skvělá balanční podložka.

Chcete si do plavek výrýsovat tělo, vygumovat špíčky, které vám přes zimu narostly a přitom se u toho i pobavit? Není problém! Zkuste nové, revoluční cvičení Bosu! Vychází z populárního cvičení Zumba a stejně tak se i u něj výsledky intenzivního cvičení velmi brzo znatelné!

Pro koho je Zumba?

Zumba vznikla jako náhrada aerobicu, přesto z něj ale hodně vychází. Není ovšem tolik prkenná, a tak víc než sport spíš připomíná tanec. Setkávají se v něm aerobní prvky se salsou, rumbou, mambou a přebírá i hip hopové formace. Je obrovsky zábavná, takže má člověk z pohybu daleko větší radost, než když se potí několik hodin ve fitness centru.

Pro koho je cvičení Bosu?

Pokud raději cvičíte v pohodlí domova a pohledy ostatních vám nedělají dobře, pak rozhodně vyzkoušejte cvičení Bosu. Postačí vám k tomu balanční podložka, kterou můžete zakoupit na e-shopu sportnanetu.cz!

K čemu je balanční podložka?

Balanční podložka je oblíbená fitness pomůcka pro aerobic i balanční cvičení. Pravidelné cvičení na balanční podložce vede k výraznému zlepšení koordinace pohybu a také k posílení stabilizačních svalů.

Balanční podložka je skvělá na cvičení i zdravotní problémy
Autor: sportnanetu.cz

Balanční cvičení taktéž přispívá k odstranění stresu, napětí i nerovnováhy. Efektivně působí i v oblasti odstranění bolesti zad a kloubů. Balanční podložka bosa obsahuje také táhla pro posilování a protahování svalů horních a dolních končetin. Obtížnost cvičení na podložce lze jednoduše regulovat upuštěním tlaku.

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE!

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...